Samsung sosyal medya yayıncıları için özel bir fırın tasarladı

samsung

Samsung, fırın, çamaşır makinesi ve kurutucu ile özelleştirilebilir akıllı ev aletleri serisini yeniliyor. Özel sipariş AI Fırın, yedi inçlik bir ekrana ve dokunmatik kontrollere sahip.

Samsung sosyal medya yayıncıları için özel bir fırın tasarladı. Pişirme yöntemleri arasında hava sous vide, airfrying ve buharda pişirme yer alıyor. Ancak fırınla ilgili en ilgi çekici unsur, içerideki AI Kamera.

Samsung, kameranın ne yaptığınızı algılayabileceğini ve en uygun pişirme ayarlarını önerebileceğini söylüyor. Ayrıca, yiyeceklerinizin yanmaması için size uyarı bildirimleri gönderebiliyor. Ekranı veya (fırını uzaktan kontrol etmek için kullanabileceğiniz) SmartThings uygulamasını kullanarak yemeğinize göz kulak olabilirsiniz. Yemeğinizin fotoğraflarını çekme ve hatta video akışını canlı yayınlama seçeneği de var, bu da Twitch içerik oluşturucularının çok hoşuna gidebilir.

Samsung için zor zamanlar! %13 azalmaya gidilecek

Samsung sosyal medya yayıncıları için özel bir fırın tasarladı

Ek olarak, fırın Samsung Health entegrasyonuna sahip ve elinizdeki malzemelere göre egzersiz istatistiklerini ve diyet hedeflerini analiz edebiliyor. Özelleştirebilir AI Fırın şu anda Avrupa genelinde satışta.

samsung

Ayrıca Samsung’un  artık bir de yeni özel sipariş Duvara Montaj Davlumbazı var. Davlumbaz diğer özelleştirilebilir cihazlarla eşleşecek şekilde tasarlanmış ve en yüksek ayarında 65 desibelde çalıştığı söyleniyor. Samsung, davlumbazın dakikada 700 fit küp kadar dumanı çekebileceğini iddia ediyor.

samsung

Davlumbaz, ne pişirdiğinize bağlı olarak havalandırma seviyelerini ayarlamak için akıllı bir Samsung ocak ile senkronize edilebiliyor. Davlumbaz ayrıca, havanın temizliğini izlemek için bir hava kalitesi sensörüne sahip. Cihaz hava kalitesinin düştüğünü tespit ederse SmartThings uygulaması aracılığıyla bunu nasıl giderebileceğinize dair öneriler gönderiyor.

Fırında olduğu gibi, davlumbaz da çeşitli renk ve birinci sınıf kaplama seçenekleri sunuyor.

Yeni LG OLED evo izleyicileri büyülemeye hazır