Bosch Home Connect ile yemeğiniz siz eve gelmeden hazır

Bosch Home Connect Ankastre 2

Bosch Home Connect uygulaması sayesinde fırınlar,  uzaktan kullanılabiliyor ve kontrol edilebiliniyor. Bu teknolojiyle fırında bekleyen yemeğinizi eve geliş saatine göre siz dışarıdayken bile ısıtmaya ya da pişirmeye başlayabilirsiniz.

Bosch Ev Aletleri, konfor sunan ürünlerle hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Ev aletlerini telefondan veya tabletten kolayca yönetme özelliği sunan, günlük hayatımızda yeni bir döneme işaret eden Bosch Home Connect teknolojisine sahip ürünlerinden biri de HBG656ES6 Serie 8 ankastre fırın.

Home Connect özeliğiyle, fırından akıllı telefona ya da tablete gelen anlık bildirimler sayesinde pişirme sürecinin hangi aşamada olduğunu öğrenilebiliyor; yemek hazır olduğunda uygulama bunu kullanıcısına bildiriyor. Dahası, siz henüz eve gelmeden önce, nerede olursanız olun tek dokunuşla vereceğiniz talimatla fırınınızı çalıştırabiliyorsunuz. Böylece, yemeğiniz siz eve varır varmaz hazır hale geliyor.

Bosch Home Connect Ankastre

Uygulama desteğiyle gelen ustalık

Home Connect özelliğiyle fırın, yalnızca mükemmel yemekler pişirmekle kalmıyor, aynı zamanda uygulama üzerinden en iyi tariflere erişim de sağlıyor. Hatta sevilen yemekler favorilere eklenebiliyor, böylece sevilen tariflere çok daha kolay yoldan ulaşılabiliyor. Seçilen tarif ayarları da doğrudan fırına yollanabiliyor. Uygulamada en önemli bilgilerin yanı sıra çok sayıda ipucu ve püf noktası da bulunuyor.

Bosch’un Home Connect özellikli HBG656ES6 Serie 8 ankastre fırın, PerfectBake ve PerfectRoast özelliklerine de sahip. Bu teknolojiler ile fırın, otomatik olarak mükemmel pişirme ve rosto sonuçları sağlıyor. 4D hot Air sistemiyle her raf seviyesinde mükemmel sonuçlar için homojen ısı dağılımı sunan fırında yüksek çözünürlüklü TFT dokunmatik ekran bulunuyor.

13 pişirme programına sahip paslanmaz çelik ankastre fırında, 4D Hot Air sisteminin yanı sıra, Hot Air Eco, Alt / üst ısıtma, alt üst ısıtma ECO, hava dolaşımlı ızgara, büyük yüzeyli ızgara, küçük yüzeyli ızgara, pizza kademesi, alt ısıtma, düşük sıcaklıkta pişirme, buz çözme, ön ısıtma ve sıcak tutma programları bulunuyor.

Fırındaki, birçok farklı noktadan ölçüm yapan et termometresi, kusursuz et yemekleri sunuyor. Home Connect özellikli HBG656ES6 Serie 8 ankastre fırının satış fiyatı 5.262 TL.  

Assassin’s Creed Origins için çıkış tarihi sızdı