Arçelik ultra hijyen serisi tanıtıldı! İşte özellikleri!

Arçelik ultra hijyen

Arçelik hijyen konusundaki atılımlarına devam ediyor. Şimdi de Arçelik Ultra Hijyen serisi tanıtıldı. Peki, bu seri bizlere neler sunuyor?

Türkiye’nin lider şirketlerinden Arçelik, pandemi sürecinde değişen tüketici alışkanlıklarından yola çıkarak hijyen serisini tasarladı. Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “Türkiye’nin öncü şirketlerinden biri olarak esnek ve çevik üretim anlayışımız ve güçlü Ar-Ge yapımız sayesinde yine bir ilke imza atarak tüketicilerin ihtiyacına hızlı bir şekilde yanıt verdik, Ultra Hijyen Serisi’ni tasarladık. Serimizde; UV Bölmeli Buzdolabı, Ultra Hijyen Fonksiyonlu Bulaşık Makinesi, Dezenfeksiyon Programlı Ankastre Buharlı Fırın, UV Hijyenik Havalandırma Programlı Kurutma Makinesi, Oksi Hijyen Programlı Çamaşır Makinesi, Hijyenik Havalandırma Sistemli Çamaşır Makinesi, UV Temizleme Cihazı olmak üzere 7 farklı ürün bulunuyor” dedi.

Arçelik UV Bölmeli Buzdolabı

Tüketiciler dışarıdan aldıkları yiyecekleri buzdolabına koymadan önce çeşitli yöntemlerle dezenfekte etmek için zaman harcıyor. Gıda paketleri önce balkonda bekletiliyor, sonra çamaşır suyuyla ya da deterjanlı suyla silinerek temizliğinden emin olunmak isteniliyor. Sebze ve meyveler ise sirkeli suda bekletiliyor. Tüketicilerin ihtiyaçlarına kulak veren Arçelik, COVID-19’dan dolayısıyla oluşan hijyen konusundaki ihtiyaçlara karşılık Ultra Hijyen Teknolojisini geliştirdi.

Arçelik UV Bölmeli Buzdolabı ile paketli gıdaların yüzeyi kolaylıkla   hijyenik olarak saklanabilir hale geliyor. Ultra Hijyen bölmesi, ultraviyole ışınları sayesinde başka hiçbir işleme gerek kalmadan ve gıda kalitesi değişmeden paketli gıdaların yüzeyinihijyenik hale getiriyor

Ultra Hijyen bölmesi sayesinde buzdolabına paketli yiyecekleri yerleştirmeden önce hijyenik hale getirmekle harcanan zamandan tasarruf sağlanırken, ultraviyole ışınları ile ambalajlı gıdaların temizliği konusunda şüphe bırakmıyor. Ultra Hijyen bölmesi ihtiyaç olmadığında 0 derece bölmesi olarak da kullanılabiliyor.

Arçelik UV Hijyenik Havalandırma Programlı Kurutma Makinesi

COVID-19 ile beraber tüketiciler için kıyafetlerin hijyeni çok daha önemli hale geldi. Artık dışarıda giyilen kıyafetler eve dönüldüğünde yıkanıyor ya da açık havada bekletiliyor. Kıyafetler burada da dış etkilere maruz kaldığından hijyeninden şüpheye düşülüyor. Bazı kıyafetler çamaşır makinesinde yıkanamazken yıkanabilir olanlar da yüksek ısı ve deterjanlardan zarar görüyor. Arçelik tüketicilerin bu hassasiyetine çözüm olarak UV Hijyenik Havalandırma Programlı Kurutma Makinesi’ni geliştirdi.

Dyson Ev Tozu Araştırması sonucu açıklandı!

Tüketicilerin hassasiyetlerinden yola çıkarak tasarlanan UV Hijyenik Havalandırma Programlı Kurutma Makinesi’ndeki, UV Hijyenik Havalandırma programı, ultraviyole ışınları sayesinde kıyafetlerinizi hijyenik hale getirir. Aynı işlem ıslak çamaşırlar için de kullanılabiliyor. Düşük sıcaklıkta yıkanmış çamaşırlar hijyenik kurutma programı ile kurutulurken  hijyene ulaşıyor.

Arçelik Dezenfeksiyon Programlı Ankastre Buharlı Fırın

COVID-19’la beraber tüketicilerin hayatındaki değişikliklerden biri de hazır gıdaların fırında ısıtılarak güvenli hale getirilmeye çalışılması. Arçelik, Otomatik Dezenfeksiyon Programlarına sahip buharlı fırın teknolojisi ile dışarıdan alınan ekmek ve hamur işi gibi gıdalarda hijyen sağlıyor, sipariş ile dışarıdan alınan ambalajlı gıdaların yüzeyindeki bakteri ve virüsleri de 70°C dezenfeksiyon programı ile 15 dakika içerisinde %99.9 oranında öldürüyor.  Sıcaklığa dayanıklı mutfak eşyaları ve bebekler için sık kullanılan emzik, biberon gibi eşyaları da 120°C dezenfeksiyon programı, 20 dakika içerisinde hızlı ve pratik bir şekilde dezenfekte ediyor. Ayrıca yiyecekler için hem pişirme hem de hızlı hijyenik hale getirme işlemini bir arada yapabiliyor.

8 ayrı pişirme fonksiyonu bulunan dezenfeksiyon programlı ankastre buharlı fırın, kolayca sökülebilir ve temizlenebilir komple iç cama sahip. Gri cam yüzeyi ile şık bir tasarımı olan fırın ayrıca yumuşak kapanan fırın kapağı, 5 kademe raf seviyesi, teleskopik ray sistemi, parlaklık ayarı ve çocuk kilidi ile büyük kullanım kolaylıkları sağlıyor.

Arçelik Oksi Hijyen Programlı Çamaşır Makinesi

COVID-19 ile birlikte çok daha önemli hale gelen kıyafetlerin hijyeni için çözüm üreten Arçelik, tüketicilerin kıyafetlerini yıkarken hijyenik olarak da en üst düzeyde arınmış olma ihtiyacına karşılık veriyor. Arçelik Oksi Hijyen Programlı Çamaşır Makinesi, deterjan çekmecesi içine takılı özel bir kap sayesinde oksijen bazlı  çamaşır suyu kullanma imkanı veriliyor.

Arçelik ultra hijyen

Çamaşırlarında oksijen bazlı çamaşır suyu kullanmak isteyen ancak kıyafetlerine ve makinelerine zarar verecek endişesi yaşayan tüketiciler, Oksi Hijyen programı ile bu endişelerinden kurtuluyor. Oksi hijyen programı, deterjan çekmecesindeki özel bölmesi ile doğru zamanda, doğru miktarda çamaşır suyunun kullanılabilmesine imkan sağlıyor ve çamaşırlarda çamaşır suyu kalıntısı bırakmıyor. Böylece bakteri ve virsüleri yüzde 99,9 oranında öldürürken, çamaşırlar ve makine de korunmuş oluyor

Arçelik Hijyenik Havalandırma Sistemli Çamaşır Makinesi

Dışarıda kullanıldıktan sonra her seferinde yıkamak kıyafetleri yıpratırken su tüketimini de artırıyor. Açık alanda ne kadar sürede bekletilmesi gerektiğinden emin olunamayan çamaşırlar, bu işlem sonrasında da temizliğinden şüphe ettiriyor. Daha çok COVID-19 ile birlikte hayatımıza giren çamaşırları havalandırma ihtiyacı, Arçelik Hijyenik Havalandırma Sistemli Çamaşır Makinesi ile kısa sürede ve zahmetsizce karşılanıyor.

Arçelik özel ısıtıcılı hijyenik havalandırma programı su kullanmadan, sıcak hava üfleyerek çamaşırlarınızı ısıtır ve 58 dakika içerisinde çamaşırlarınızı dezenfekte eder. Her kullanımda yıkanmasına gerek kalmayan kıyafetlerdeki bakteri ve virüsler, bu işlem sonrasında yüzde 99,9 oranında ölüyor.

Arçelik UV Temizleme Cihazı

COVID-19 ile beraber marketten alınan paketli gıda maddeleri, telefon, cüzdan gibi sıkça temas ettiğimiz kişisel eşyalarımız, biberon, emzik gibi bebek eşyalarının hijyeni çok daha önemli hale geldi. Arçelik’in tüketicilerin bu ihtiyaçlarını karşılamak için ürettiği masa üstü kullanıma uygun mini UV Temizleme Cihazı, UV ve sıcak havanın gücü ile kısa sürede ve az efor kullanılarak hijyen sağlıyor. 28 litrelik geniş bir kapasiteye sahip cihaz, ev içinde farklı lokasyonlarda kullanılabiliyor. Cihaz Farklı programıyla kişisel eşyalar, paketli gıdalar, bebek mutfak malzemeleri için hijyen sağlıyor.

Arçelik Ultra Hijyen Fonksiyonlu Bulaşık Makinesi

Arçelik Ultra Hijyen Fonksiyonlu Bulaşık Makinesi’nin ek olarak tasarlanan çamaşır suyu uygulaması için bulaşıklar önce ön yıkamaya alınıyor, ardından ekstra durulama ile çamaşır suyundan arındırılıyor. Bulaşıklar yüksek sıcaklık ile birlikte doğru miktarda deterjan ve parlatıcı ile buluşturuluyor. Yüksek sıcaklık ve ekstra durulamanın etkisiyle virüs ve bakterilerin yüzde 99,9 oranında ölmesi sağlanıyor.