Samsung Penup uygulaması sonunda güncellendi

samsung 2

Güney Koreli teknoloji devinin özellikle tabletlerini kullananların sıklıkla tercih ettiği PENUP uygulaması artık daha işlevsel hale geldi.

Samsung Penup uygulaması sonunda güncellendi. Samsung’un PENUP uygulaması, S Pen yazılımına uyumlu olmayan tüm telefonlarında ve tabletlerinde önceden yüklü gelen bir uygulamadır ve bu uygulama yakın bir zamanda güncelleme aldı. Uygulamanın yeni sürümü, çizim yapmayı daha da kolaylaştıran birçok yeni araç sunuyor. Güncelleme ayrıca daha fazla güvenilirlik için hataları düzeltiyor.

samsung 1

En son PENUP uygulaması (3.9.10.4) 9,54MB indirme boyutuna sahip ve Android 8.0 veya daha yeni işletim sistemlerinde çalışan tüm Samsung cihazları ile uyumlu. En yeni sürümünü Google Play Store’dan indirilebilir. Güncellenmiş uygulama, daha fazla esneklik için tuvali döndürme özelliğini getiriyor. Ayrıca Lasso aracı, nesneleri seçmek için de geçerli hale geliyor.

samsung 2

Samsung Penup uygulaması sonunda güncellendi

Diğer özellikler arasında, çizgileri ve şekilleri otomatik olarak ayarlamak için özellik bulunuyor. Yani, tam olarak düz veya eğrisel olmayan bir çizgi veya şekil çizerseniz, bunları yeni araçla mükemmel bir şekle dönüştürebilirsiniz. Sadece çizilmiş şekli bir saniye tutun ve mükemmel bir şekle dönüşecektir. Samsung, resim alma özelliğini de iyileştirdi.

samsung 1

PENUP, çizim yapmayı seven veya çizim becerilerini geliştirmek isteyenler için bir sosyal ağ uygulamasıdır. Kullanıcılar, çizimlerini yükleyebilecekleri bir kütüphane oluşturabilir ve diğer kullanıcıların çizimlerini ve resimlerini görüntüleyebilir, yorumlayabilir, beğenebilir ve hatta PENUP topluluğunda rapor edebilirler. Ayrıca çizimleri de renklendirebilirsiniz.

Apple, ChatGPT benzeri yapay zeka üzerinde çalışıyor