Samsung Klavye uygulaması çıktı

samsung keyboard

Yıllardır Samsung’un kendi Android cihazları için geliştirdiği Samsung Keyboard uygulaması artık Google Play Store’da!

Android’in uygulama marketi Google Play Store, yeni bir klavye uygulamasına daha kavuştu. Şimdiye kadar Samsung’un sadece kendi cihazlarında kullandığı klavye uygulaması, artık tüm Android cihazlara kurulabilir hale geldi. Samsung, kendi klavyesini diğer cihazlar için paylaşıma açtı.

Samsung’un kendi T9 sözlüğü, el yazısı tanıma özelliği, sesli dikte özelliği, 80 farklı dil desteği, emoji desteği, araç modu, özelleştirme seçenekleri, yedekleme ve geri yükleme gibi tüm özellikleri artık Samsung Klavye uygulamasında herkes tarafından kullanılabilecek. Yapmanız gereken tek şey, Google Play Store’a girerek Samsung Keyboard uygulamasını mobil cihazınıza indirmek.

Henüz oldukça yeni paylaşıma sunulan uygulama, şimdiden ortalamada 4.3 yıldız almayı başarmış. Eğer Android işletim sistemli cihazınızda klavyenizden memnun değilseniz, Samsung’un klavye uygulamanızı deneyebilirsiniz. Desteklenen diller arasında Türkçe’nin de olduğunu belirtelim. Türkiye’deki kullanıcıların Samsung’dan şimdilik en önemli güncelleme isteği TL simgesinin eklenmesi yönünde. Bunun dışında dikkate değer bir şikayet bulunmuyor.

samsung-klavye

Google Play Store üzerinden Android cihazlarınıza Samsung Keyboard uygulamasını indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

iPhone 8’den beklenen 8 yeni özellik!