Samsung S Health uygulaması tüm Android cihazlarda!

samsung s health uygulamasi

Samsung’un kendi cihazlarında uzun süredir kullanılan sağlık uygulaması S Health, artık Google Play Store üzerinden tüm Android cihazlara yüklenebilecek. Samsung S Health hakkındaki detaylar haberimizde.

samsung-s-health-uygulamasi

Samsung’un uzunca bir süredir orta ve üst seviye akıllı telefonlarında varsayılan uygulama olarak gelen S Health güncellendi. Bir süredir Samsung’un bu uygulamayı tüm cihazlar için kullanılabilir hale getirmek üzere çalıştığını biliyorduk. Geçtiğimiz gün bu çalışma sonuçlandı ve S Health yeni sürümüyle karşımıza çıktı.

Samsung S Health isimli sağlık uygulaması artık tüm Android cihazlarda kullanılabilecek. Sağlık uygulamasının çalışması için ihtiyacınız olan tek şey Andro.d 4.4 KitKat veya üzeri bir sürüme sahip Android telefon. Google Play Store üzerinden yayınlanan uygulama kullanıcılar tarafından şimdiden beğenilmeye başlandı. 42 MB boyutundaki uygulamayı indirmek için güncel sayılabilecek bir Android telefonunuzun olması yeterli.

Uygulamayı boy, kilo ve cinsiyet gibi temel bilgileri girdikten sonra bir sağlık asistanı gibi kullanabilirsiniz. Nabız ölçme, adım sayma, kalori yakma gibi temel sağlık uygulamalarının sunduğu özellikleri sunuyor. Bu gelişmenin Gear S2 isimli akıllı saat ile ilgisi olduğu aşikar. Yeni akıllı saat çıkmadan önce Samsung uyumlu uygulamalar konusunda hazırlıklı olmaya çalışıyor. Samsung S Health uygulamasını Google Play Store üzerinden indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yeni Nexus modellerinin isimleri ne olacak?