Samsung, Pay ve Pass’i tek bir Cüzdan uygulamasında birleştiriyor

Samsung, Pay ve Pass'i tek bir Cüzdan uygulamasında birleştiriyor

Samsung, kredi kartı bilgilerinizi ve diğer dijital verilerinizi telefonunuzda saklamayı kolaylaştırıyor. İşte tüm detaylar.

Çarşamba günü şirket, Pay ve Pass uygulamalarının tek bir Cüzdan platformunda birleştirildiğini duyurdu. Değişiklikle, dijital kimliğinizi yönetmek için iki farklı uygulama kullanmanız gerekmeyecek. Bunun yerine, şirketin yeni Cüzdan uygulaması, web siteleri ve uygulamalar için oturum açma kimlik bilgilerinize ek olarak, mobil ödemeler için banka ve kredi kartı bilgilerinizi saklamanıza izin verecek. Samsung, yazılımı BMW, Genesis, Hyundai ve Kia gibi markaların dijital araba anahtarlarının yanı sıra Korea Air ile başlayan havayolu biniş kartlarını saklamak için de kullanabileceğinizi söylüyor. Ve kripto kışı için tam zamanında, çeşitli borsalarda kripto para birimlerinizi izleme desteği gelecek.

Samsung, Pay ve Pass'i tek bir Cüzdan uygulamasında birleştiriyor

Bu yılın ilerleyen saatlerinde uygulama, katılımcı kurumlardan ve eyalet hükümetlerinden öğrenci kartları ve sürücü ehliyetleri de dahil olmak üzere dijital kimlikleri saklamanıza izin verecek. Ayrıca Samsung’un SmartThings platformuyla entegrasyon da var. Samsung’un Knox platformunun korumasıyla her şey cihazınızda güvenli bir şekilde saklanacak.

Cüzdan bugünden itibaren ABD, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya ve İngiltere’de indirilebilir. Telefonunuzda zaten Pay and Pass uygulamaları yüklüyse, bunları bir sonraki açışınızda yeni yazılıma geçmeniz istenecek. Özellikle şirket geçen yıl dijital araba anahtarları için destek ekledikten sonra, kapsamlı bir Cüzdan uygulaması şirket için uzun zamandır bekleniyordu.

Galaxy Z Fold 4, Geekbench performans testinde görüldü