Galaxy Z Fold 4, Geekbench performans testinde görüldü

Galaxy Z Fold 4

Samsung’un yakında çıkacak yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 4, Geekbench performans testinde görüldü.

Galaxy S22 ile kullanıcıların beklentilerini tam olarak karşılayamayan Samsung, zaman kaybetmeden yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefonları katlanabilir telefonları olacak. Bunlardan birinin de Galaxy Z Fold 4 olacağı artık kesinleşmiş durumda.

Kısa süre önce gelen sızıntılara göre 10 Ağustos’ta tanıtılacak olan telefon için bekleyiş sürerken, Samsung’un yeni telefonu Geekbench performans testinden geçerken görüldü. Telefon tek çekirdek testinden 1351 puan alırken, çok çekirdekli teste 3808 puan aldı.

Galaxy Z Fold 4 2

Bu sızıntılara göre Galaxy Z Fold 4, 7.6 inç katlanabilir AMOLED ekran ile geliyor. Ekranın yenileme hızı 120Hz. Çözünürlüğü ise QXGA+ olarak görünüyor ki bu Galaxy Z Fold 3’teki 1768 x 2208 çözünürlükle aynı olacağı anlamına geliyor.

Telefonun dış yüzündeki ekran ise 6.2 inçlik AMOLED bir ekran olacak. Onun çözünürlüğü ise HD+. Ekran yenileme hızı ise iç ekranda olduğu gibi 120Hz. Telefon, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacak. 12 GB RAM’e sahip telefon, 256 GB ve 512 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneğiyle satışa sunulacak.4400 mAh’lık bir batarya sahip olan telefon 25W hızında şarj edilebiliyor.

Son olarak kameraya geldiğimizde Galaxy Z Fold 4’ün arka yüzünde üç lensli bir kamera sistemi olacağı söyleniyor. Bu üçlü kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 12 ve 10 megapiksellik iki lens eşlik ediyor. Dış yüzdeki selfie kamerası 10 megapiksel, iç yüzdeki selfie kamerası ise 4 megapiksel.

Netflix Squid Game yarışması hazırlıyor