Samsung’tan Apple Pay’e Rakip Geliyor

apple pay

Apple Pay’in gördüğü yoğun ilgi sonrası harekete geçen Samsung’un mobil ödeme alanında faaliyet gösteren LoopPay’i satın almak istediği belirtiliyor.

Teknoloji dünyasının farklı alanlarına yayılmaya devam eden Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından Ekim ayından yayınlanan ve yeni nesil iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından ödeme yapmasına olanak sağlayan Apple Pay servisinin kullanıcılardan gördüğü yoğun ilgi, şu ana kadar arka planda kalan mobil ödeme servislerini bir anda teknoloji dünyasının gündemine getirdi.

apple-pay-3

Apple Pay‘ın bu başarısının ardından kendi mobil ödeme servislerini geliştirmek için harekete geçen bu firmaların arasında, Apple’ın akıllı telefon ve tablet pazarlarındaki en önemli rakibi olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un da yer aldığı belirtiliyor. Firmaya yakın kaynaklara göre kendi mobil ödeme servisini yayınlamakta kararlı olan Samsung, bu alanda faaliyet gösteren LoopPay firmasını bünyesine katmak için çalışmalara başlamış durumda.

LoopPay
‘le devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde firma tarafından geliştirilen mobil ödeme ve dijital cüzdan servislerinin Samsung kullanıcılarının beğenisine sunulacağı ve bu sayede kullanıcıların herhangi bir karta ihtiyaç duymadan mobil cihazlarından ödeme yapabilecekleri belirtiliyor.

Lords of the Fallen 2 İçin Çalışmalar Başladı