Akıllı Telefonunuzla Kolay Alışveriş Yapabileceksiniz

vodafone cep cüzdan

Vodafone Türkiye, mobil finansal hizmetleri herkes için erişilir kılma hedefiyle hayata geçirdiği Vodafone Cep Cüzdan’ı akıllı telefonlara getiriyor. iPhone ve Android telefonlarda ücretsiz olarak kullanılabilen uygulamayla birçok finansal işlem zahmetsizce cep telefonu üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Vodafone Cep Cüzdan uygulaması ile Vodafone’lular istedikleri cep telefonu numarasına para gönderebiliyor ve tüm Vodafone’lulardan para talebinde bulunabiliyor. Cep Cüzdan kullanıcıları bunu Cep Cüzdan’larına kendileri giriş yaparak gerçekleştirebilirken, Kolay Kod yardımı ile de yapabiliyor; Kolay Kod oluşturarak para isteyebiliyor ya da Kolay Kod’u taratarak para transfer edebiliyor. Cep Cüzdan kullanıcısı tüm Vodafone’lular herhangi bir faturasız Vodafone hattına diledikleri zaman ve diledikleri yerden Cep Lira yükleyebiliyor.

Vodafone Cep Cüzdan’ın diğer bir özelliği de  Biriktir Gönder hizmeti. Bu hizmet vasıtasıyla Cep Cüzdan kullanıcısı Vodafone’lular ”Biriktir Gönder” hesaplarında para biriktirilebiliyor ve  biriktirilen parayı istenilen kişiye istenilen zamanda transfer edilebiliyor. Ek olarak Vodafone Cep Cüzdan, kullanıcılarına internetten kolaylıkla ve güvenle alışveriş yapma imkanı da sağlıyor.vodafone-cep-cuzdan

Vodafone Cep Cüzdan’ın tüm bu özelliklerinden faydalanmak için Vodafone’luların yapması gereken tek şey Cep Nakit kartlarını Cep Cüzdan’larına tanımlamak. Tanımlama işlemini halihazırda Cep Nakit kartı olan Vodafone’lular tek tıklama ile yapabilirken Cep Nakit Kart’ı olmayan Vodafone müşterileri ise Cep Cüzdan uygulamasını indirir indirmez ücretsiz olarak Sanal Cep Nakit Kart yaratarak yapabilir.

Cep Cüzdan ile yapılabilecekler bunlarla da sınırlı değil. Cep Cüzdan kullanıcısı Vodafone’lular uygulamayı kullanarak mesajlaşma, uluslararası dolaşım, ya da internet paketlerini kolayca alabiliyor. Dahası, Cep Cüzdan uygulamasıyla mevcut diğer fiziksel kartların fotoğrafı çekilerek uygulama üzerinde saklanabiliyor.

IPhone cihazlar için App. Store,Android cihazlar içinse Google Play Store üzerinden yüklenebilen uygulama ayrıca yakın alan iletişimi (NFC) uyumlu cihazlar üzerinde kullanıldığında Vodafone Türkiye’nin dönemsel NFC kampanyalarından faydalanmaya da imkan tanıyor.