Samsung katlanabilir ekranlı model yelpazesini genişletmeyecek

vivo X Fold 2

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un iki defa katlanarak üç katlı bir görünüme kavuşması beklenen yeni telefonundan kötü haberler var.

Samsung katlanabilir ekranlı model yelpazesini genişletmeyecek. Samsung’un üç katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair söylentiler 2020 yılına kadar uzanıyor ancak şimdiye kadar sadece ticaret fuarı gösterileri gördük. Bu yıl, sıradışı akıllı telefonla ilgili söylentiler yeniden gündeme geldi ve bazıları, cihazın Ağustos ayında düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacağını tahmin ediyor. Ancak, birkaç endüstri uzmanı üç katlanabilir bir akıllı telefonun geliştirilmediğini iddia ediyor ve Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5’in Samsung’un foldable’ları olacağını düşünüyor.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung’un üçüncü bir katlanabilir cihazı bir süredir gündemde, cihazın Galaxy Z Tab adında bir tablet olacağı ve markanın şimdiye kadar piyasaya sürdüğü en büyük katlanabilir ekranı içereceği söyleniyordu. Ancak henüz somut bir sızıntı olmadı ve şimdi uzmanlar varlığına şüpheyle yaklaşıyorlar.

Galaxy Z flip 5

Samsung katlanabilir ekranlı model yelpazesini genişletmeyecek

Bilinen bir sızıntıcı olan Max Jambor, yaklaşan Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 hakkındaki ayrıntıların ortaya çıkmaya devam ettiğini ancak üç katlanabilir hakkında henüz sağlam bir gelişme olmadığını belirtiyor. Jambor’a yanıt veren DSCC’nin Ross Young, Çin’e özel modeller dışında 2023 yılında üçüncü bir Samsung katlanabilir cihazın piyasaya sürülmeyeceğini söylüyor. Sammobile’un Danny Dorresteijn de aynı fikirde.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra specs list featured

Samsung’un üç katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair söylentiler 2020 yılına kadar uzanıyor, şirket o dönemde teknolojiyi sergilemiş ve bunun için bir patent başvurusu yapmıştı. Bu yılki MWC etkinliğinde de, markanın ekran bölümü, diğer yenilikçi telefon tasarımlarıyla birlikte üç katlanabilir bir akıllı telefon konsepti de tanıtmıştı. Ancak görünüşe göre Samsung’un üç katlanabilir cihazını tanıtması birkaç yıl daha sürebilir. Samsung katlanabilir ekranlı model yelpazesini genişletmeyecek.

Google Mesajlar uygulaması önemli özelliklere kavuşuyor