Google Mesajlar uygulaması önemli özelliklere kavuşuyor

Google mesajlar 1

Teknoloji dünyasının en büyük isimlerinden Google, kullanıcı odaklı yeniliklerine devam ediyor. İşte Amerikalı teknoloji devinin kullanıcılarını mutlu edeceği yeni çalışması.

Google Mesajlar uygulaması önemli özelliklere kavuşuyor. Okuma onayları, gönderilen bir mesajın alıcı tarafından teslim edilip edilmediğini ve daha da önemlisi okunup okunmadığını bilen bir mesajlaşma aracıdır. Bu yılın başlarında, Google, “teslim edildi” ve “okundu” kelimelerini yerine koyacak simgeleri tanıttı ve gönderilen mesajların altına koydu. Ancak, Android kullanıcıları, okuma onay simgelerinin yalnızca Google Mesajları uygulamasını kullanan iki taraf arasındaki RCS (Zengin İletişim Hizmeti) mesajlarında görüneceğine dikkat etmelidir.

Google Mesajlar

Bir mesaj gönderildiğinde, gönderen küçük bir daire içinde tek bir onay işareti görür. Mesaj teslim edildiğinde, iki daire yan yana tek bir onay işaretiyle dolu olarak görünür. Ve mesaj alıcısı tarafından okunduğunda, iki daire doludur ve onay işaretleri siyah bir arka plana karşı beyazdır. Ve şimdi, bu simgeler Google Mesajları uygulamasında başka bir yere ekleniyor.

Google mesajlar yeni özelliği

Google Mesajlar uygulaması önemli özelliklere kavuşuyor

Google, okuma onaylarını sohbet listesine taşıyor ve her sohbet için okunmamış mesaj sayısı ekliyor. 9to5Google’un belirttiği gibi, okuma onay simgeleri, Google Mesajları sohbet listesine ekleniyor. Bu şekilde, bir mesajınızın alıcısı tarafından alınıp alınmadığını ve/veya okunup okunmadığını açmadan anlayabilirsiniz. Ve geç saatli televizyon reklamlarında söylendiği gibi, “Bekleyin, daha da fazlası var!” Google, her listeleme sağındaki sohbet listesine tam okuma sayısı simgeleri ekliyor. Simgeler, belirli bir sohbette okunmamış mesajların sayısını içerir.

mesajlar

Bu güncellemeler, Google Mesajları beta test kullanıcılarına yayılmaya başlıyor. Eğer bir operatör markalı Android mesajlar uygulaması kullanıyorsanız, Zengin İletişim Hizmetleri (RCS) nedeniyle Google Mesajları’na geçmeniz gerekebilir. Apple’ın iMessage platformuna benzer şekilde, RCS’den RCS sohbetleri, daha büyük karakter sayıları, daha yüksek çözünürlüklü görüntü gönderme, yazma göstergeleri, okuma onayları ve uçtan uca şifreleme özellikleri içerir. Google Mesajlar uygulaması önemli özelliklere kavuşuyor.

TikTok bir yasak ile daha karşı karşıya