Örümcek Adam 2 için tarih verildi

Örümcek Adam 2 için tarih verildi

Geliştirici Insomniac, Summer Game Fest 2023’te Örümcek Adam 2 için lansman tarihini açıkladı. PS5’e özel oyun 20 Ekim’de geliyor. İşte tüm detaylar.

Insomniac’tan Brian Horton, ekibin “kendinden çok emin” olduğunu söylüyor. 2018 yapımı orijinal oyunun devamı niteliğindeki oyunda Peter Parker ve Miles Morales, GTA V tarzı karakter değiştirme ile birlikte çalışıyor. Insomniac’tan James Stevenson bir blog yazısında, “Açık dünyada, Manhattan, Queens ve Brooklyn’i keşfederken [Peter ve Miles] arasında anında geçiş yapabileceksiniz,” diye yazdı. “Her iki Örümcek Adam’ın da dünyada her birine özel hikayeleri ve görevleri var.” Örümcek Adam 2 bir süredir hayranlar tarafından içerdiği farklı özellikler sebebiyle merakla bekleniyordu ve artık nihayet bu bekleyiş son bulacak.

Örümcek Adam 2 için tarih verildi

Çıkış tarihine ek olarak Insomniac, ön siparişlerin 16 Haziran’da yerel saatle 10:00’da açılacağını duyurdu. Ön sipariş verenler, “Peter için 3 ek renk varyantı ile erken açılabilen Arachknight Suit, 3 ek renk varyantı ile Mil için erken açılabilen Shadow Spider Suit, erken açılabilen bir Web Grabber aygıtı ve 3 beceri puanı” alacaklar. Geçen ayki PlayStation Showcase’deki oynanış fragmanı, Parker’ın Spider-Man’inin siyah kıyafeti olan Venom ile görsellerini içeriyordu ki bu görseller de oyuncuların beklentilerini fazlasıyla arttırdı. Bu ve çok daha fazlası oyun ile birlikte sunulacak. Oyunun sevenleri çok uzun süre beklemek zorunda kalmadan yeni oyunun tadını çıkartacak.

Dimensity 9300 performansı ile Snapdragon 8 Gen 3’ü geride bırakabilir