Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 görüntüleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 görüntüleri sızdırıldı

Samsung’un yeni katlanabilir ürünleri Samsung Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 isimleri altında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Her iki cihaz da ilgili serinin üçüncü yinelemesi olacak. Telefonların ne zaman resmi olacağı bilinmiyor, ancak bugünkü sızıntı sayesinde cihazlar hakkında çok şey öğrendik.

Gizli olması gereken birden fazla tanıtım materyali internetin her yerine yayıldı ve Galaxy Z Fold3’ün S Pen desteğine sahip olacağını, Galaxy Z Flip3’ün ise dikey kamera kurulumuna geçeceğini ortaya koydu. Samsung Galaxy Z Fold3, ekran altı kameralı ilk katlanabilir akıllı telefon olacak ve aynı zamanda bu özelliğe sahip ilk Samsung olacak. Telefonun 90 derece bükülmesi kullanıcıların S Pen ile not almasının önüne geçemeyecek.

Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 görüntüleri sızdırıldı

Arkaya bakıldığında, telefon dikey olarak konumlandırılmış üç merceğe sahip. Bununla birlikte, kamera adası küçük olacak ve LED flaş, kameraların hemen altında kendi üzerinde yerleştirilmiş olacak. Ayrıca telefonun artık tamamen kapandığını ve iki taraf arasında da boşluk bırakmadığı bildirildi. Samsung Galaxy Z Flip3, her yönden Gorilla Glass Victus’a sahip olacak ve kameralarla birlikte çok daha büyük bir ekrana sahip olacak. Böylece gelen bildirimler daha fazla bilginin görüntülenmesini sağlayacak. Bu katlanabilir cihazlar her zaman bir moda aksesuarı olarak pazarlandığından, cihaz en az dört renge sahip olacak diyebiliriz. Ancak her cihaz çift tonlu bir yaklaşıma sahip olacak.

Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli’de arabaların bile seçmelere katıldığını söyledi