Samsung Galaxy Z Fold 5 hakkındaki iddialar canınızı sıkabilir

Samsung Galaxy Z Fold 4 özelliği diğer cihazlara geliyor!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisi katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Fold 5 bu defa can sıkacak bilgilerle gündeme geldi.

Samsung Galaxy Z Fold 5 hakkındaki iddialar canınızı sıkabilir. Samsung’un 2021 Galaxy Z Fold 3’ü S Pen ile uyumlu hale getirdiği günden beri, stylusun paketin daha entegre bir parçası haline gelmesi ile ilgili söylentiler duyuyoruz.

Samsung çevreci bir hareketle gündemde

Galaxy S23 Ultra gibi telefonlarda olduğu gibi, S Pen doğrudan telefonda saklanabiliyor ve şarj edilebiliyor. Ayrıca kutu içinde de yer alıyor. Galaxy Z Fold 3 veya Galaxy Z Fold 4 ile S Pen kullanmak isterseniz, ayrı bir satın alma yapmanız gerekiyor ve saklama yeri sağlayan bir kılıf aramanız gerekiyor. Aksi takdirde, kalemi kaybetme veya sürekli unutma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

Samsung katlanabilir telefon

Samsung Galaxy Z Fold 5 hakkındaki iddialar canınızı sıkabilir

Umut verici sızıntılar, Z Fold 4‘ün Note kardeşleri gibi bir S Pen yuvasına sahip olacağını söylüyorlardı. Açıkçası, bu gerçekleşmedi, bu nedenle spekülasyonlar Galaxy Z Fold 5‘e yönelik oldu. Samsung’un, silo için alan yaratmak yerine tamamen yeni bir menteşe tasarımı üzerinde çalıştığı söyleniyor. Ancak son söylentiler, bu bilgilerin de aslının olmadığını gösteriyor olabilir.

Galaxy Z Fold 4

Görünüşe göre, tasarım kararları alındı ve Samsung, telefonu kalınlaştıracak S Pen için bir alan oluşturmak yerine daha ince bir Galaxy Z Fold 5 yapmayı tercih etti. Bu durumu beklediğimizi söyleyebiliriz. Nitekim Ocak ayında bir Z Fold 5 prototipi gördük ve bu bir tümleşik kalemi barındırmak için çok ince görünüyordu. Ancak yine de nihai modeli görmeden umutlarımızı tamamen yok etmek doğru olmayacaktır.

Redmi 12C küresel lansmandan önce ortaya çıktı