Redmi 12C küresel lansmandan önce ortaya çıktı

ffe

Redmi’nin küresel pazarda yeni bir cihaz sürmeye hazırlanıyor. Sızan bilgilere göre küresel pazardaki yeni cihaz Çin’deki Redmi 12C’nin versiyonu olacak.

Redmi 12C’nin öncelikle 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunduğunu belirtelim. Cihazın 3 GB RAM + 32 GB depolama ve 3 GB RAM + 64 GB depolama gibi diğer yapılandırmalarda da kullanılabilecek. Bu varyantların sırasıyla 199 Euro, 179 Euro ve 149 Euro olarak fiyatlandırılacağı söyleniyor. İnceleme videosunda gösterilen grafit versiyonun dışında, Redmi 12C’nin yeşil, mavi ve mor gibi diğer tonlarda da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Redmi 12C

Tasarım özelliklerine gelecek olursak cihazın ön tarafında su damlası çentikli bir ekranı var. Cihazın arka panelinde çift kamera kurulumu, LED flaş ve parmak izi tarayıcı bulunuyor. Alt kenarında bir mikrofon, bir microUSB bağlantı noktası ve bir hoparlör ızgarası bulunur. Telefonun sol tarafında bir SIM yuvası bulunurken, sağ tarafında bir ses düğmesi ve bir güç tuşu bulunuyor.

Teknik özellik konusunda küresel pazardaki cihaz ile Çin versiyonundaki versiyonuyla aynı. 6.71 inç HD+ ekran, Helio G85 yonga seti, LPDDR4x RAM, eMMC 5.1 depolama, 5.000 mAh pil, 5 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel çift arka kamera bulunuyor.

WhatsApp, iOS için yeni bir güncelleme yayınlayacak