Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3’ün lüks versiyonları tasarlandı!

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün lüks versiyonları tasarlandı!

Samsung katlanabilir cihazlarını önümüzdeki hafta duyuracak. Ancak telefonlar resmiyet kazanmadan önce bile lüks akıllı telefon satıcısı Caviar, Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 için planlarını açıkladı. İşte detaylar.

Samsung Galaxy Z Flip 3, canlı renklere sahip toplam 419 taştan oluşan “Catrina Calavera” isimli bir tasarıma sahip olacak. Telefonun tasarımına ilham veren kafatası, Frida Kahlo’nun kocası Diego Rivera’nın sanat eserine dayanıyor. Caviar, Z Flip 3’te ise elmaslar, yakutlar, safirler ve zümrütler kullanıyor. Bunlara ek olarak 18 ayar beyaz altın bulunuyor. Bu cihaz da iki ikonik kafatası tasarımına sahip olacak. Ateşli kafatası, İskandinav ateş kralı dev Surt’un sembolüne sahip olan Samsung Galaxy Z Fold 3, karanlık bir görünüme sahip olacak. Gövde karartılmış titanyumdan, kafatası ise gözler için yakutlarla parlatılmış titanyumdan yapılmış.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün lüks versiyonları tasarlandı!

Caviar, Z Fold 3’ten sadece 99 tane satacak. Fiyat etiketi ise 10.770 $. Ragnarok Z Fold 3 olarak adlandırılan bu lüks cihazın fiyatı Türk Lirasında neredeyse 100.000 TL yapıyor. Z Flip 3’ün fiyatı ise bundan daha uçuk. Mücevher kaplı Z Flip 3, 46.460 $ gibi şaşırtıcı bir fiyata sahip olacak ve sadece 20 adet üretilecek. Bu da neredeyse 400.000 Türk Lirası demek. Caviar, ödeme yöntemi olarak kredi kartlarını, PayPal, Apple Pay ve Bitcoin’i kabul ediyor. Samsung, önümüzdeki hafta 11 Ağustos’ta Unpacked canlı yayın etkinliği sırasında Z Flip3 ve Z Fold3’ün normal, lüks olmayan sürümlerini açıklayacak.

İnternet tarayıcılarının gizli modu gerçekten güvenilir mi: Bir daha düşünün