Samsung sızıntıların önüne geçemiyor!

123

Samsung eskisi gibi sızıntıları bir türlü önleyemiyor. Teknoloji devi aldığı önlemlere rağmen yeni telefonlarla ilgili görseller internete düşüyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy Z Flip5’in kapak kısmını ve dış ekranını gösteren görsel paylaşılmıştı. Şimdi yeni bir sızıntı daha gerçekleşti ve Galaxy Z Flip5’in kılıfı ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Z Flip5‘in en büyük yeniliklerinden biri büyüyen dış ekranı olacak. Kısa süre önce de ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe, Galaxy Z Flip5’e ait görsel paylaşıp ekranın nasıl olduğunu ortaya koymuştu. Bu sefer Galaxy Z Flip5’e ait olduğu belirtilen şeffaf kılıfların fotoğrafları sızdırıldı. Kılıflar katlanabilir telefonun büyük dış ekranla geleceğini bir kere daha doğruluyor. Samsung Galaxy Z Flip5’in ekranı 720 x 748 piksel çözünürlüğe, 3.4 inç boyuta ve 304 ppi değerine sahip. Bir önceki modelle karşılaştırma yapacak olursak, Galaxy Z Flip4’te, 1.9 inç’lik 260×512 çözünürlüğünde ekran bulunuyor. Daha büyük ekran daha iyi kullanıcı deneyimi demek. Yeni dış ekran saat, hava durumu, kısa yollar ve widget’lar için yeterince geniş alan sunacak.

Samsung Galaxy Z Flip5

Söylenenlere göre telefonda Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi, 128/256/512 GB dahili depolama alanı yer alıyor. İkili kamera içinse dedikodular karışık. Bir iddiada kamerada 12 MP ana sensör ve 12 MP ultra geniş sensör olduğu belirtiliyor. Bir başka iddiada ise ana sensörün 22 MP olduğu ileri sürülüyor. Özellikler hakkında bilinenler şimdilik bu kadarla sınırlı. Samsung Galaxy Z Flip5’nin Ağustos ayında ve 999 dolar başlangıç fiyatıyla satışa çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Flip5

Samsung’un planları sadece katlanabilir ekranlı yeni telefonları, Galaxy S24 serisi ve tabletlerle sınırlı değil. Söylentilerde Samsung Galaxy S23 FE‘nin yolda olduğu ve 50 MP ana kamerayla geleceği belirtiliyor. GalaxyClub sitesi tarafından bu iddialar doğrulandı. Site güvenilir bir kaynağa dayanarak Galaxy S23 FE’de 50 MP kamera olacağını iddia etti.

GalaxyClub’a göre 50 MP’lik sensör, Galaxy S22 ve Galaxy S23’te kullanılan sensörle aynı. Bununla birlikte Galaxy S23 FE’nin ana kamerasında başka hangi sensörlerin kullanılacağı hakkında bilgi yok. Selfie kamerasının da ne olduğu belli değil. S22’de 10 MP, S23’te ise 12 MP selfie kamerası vardı. S21 FE’de 32 MP’lik ön kamera kullanılmıştı. Samsung Galaxy S23 FE’de de belki 32 MP ön kamera olabilir.

Samsung akıllı TV pazarı için yeni seçeneklerini sahneye çıkarmaya devam ediyor