Poco kapsamlı güncelleme için kolları sıvadı

Poco C50

Çinli teknoloji şirketi Poco, uzun süredir kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt olarak oldukça kapsamlı bir güncelleme paketi açıkladı.

Poco kapsamlı güncelleme için kolları sıvadı. Poco, uygun fiyatlı ancak kaliteli donanımı ile bilinen Xiaomi alt markasıdır. Ancak, yazılım güncellemeleri konusunda zaman zaman yavaş davranması eleştirilere neden olabiliyor. Poco F4, geçtiğimiz günlerde Android 13 tabanlı güncellemeyi alsa da, bu güncelleme oldukça gecikmişti. Ancak şimdi, Poco F4 GT, Poco F3, Poco X3 GT ve daha birçok cihaz için MIUI 14 güncellemesini küresel piyasaya sunuyor.

Poco C55

Poco, MIUI 14’ün küresel olarak 11 telefona bu çeyrekte sunulacağını açıkladı. Bu cihazlar arasında POCO F2 Pro, POCO F3, POCO F4, POCO F4 GT, POCO M3, POCO M4 5G, POCO M5, POCO X3 GT, POCO X3 NFC, POCO X3 Pro ve POCO X4 GT yer alıyor. Bazı cihazlar farklı bölgelerde Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesini zaten almış olsa da, Poco şirketi bu cihazların küresel olarak güncellenmesi için harekete geçmiştir.

poco

Poco kapsamlı güncelleme için kolları sıvadı

Poco’nun MIUI 14 güncellemesi, bazı cihazlarda Android 13 tabanlı olacaktır ancak tüm cihazlar için Android 13 güncellemesi garanti edilmemektedir. Bazı kullanıcılar, MIUI 14 güncellemesi aldıklarında Android 12 tabanlı olduğunu bildirmişlerdir. Benzer bir durum, Redmi Note 12 Pro telefonlarında yaşanmış ve Redmi, güncellemeyi eski bir Android sürümüyle yayınlamıştı.

Poco C55

Poco’nun MIUI 14 güncellemesi ile birlikte, kullanıcılar daha iyi bir performans, daha iyi bir pil ömrü, daha iyi bir kullanıcı arayüzü ve daha güçlü bir güvenlik seviyesi gibi avantajlardan yararlanabileceklerdir. Ancak Poco’nun MIUI 14 güncellemesi hakkında henüz yeterli bilgi yoktur ve güncelleme tarihleri değişebilir. Poco kullanıcıları, güncellemeler hakkında daha fazla bilgi edinmek için şirketin resmi web sitesini takip edebilirler.

Sonuç olarak, Poco, MIUI 14 güncellemesi ile birlikte birçok cihazına yeni özellikler ve performans artışı sunacak. Ancak, güncelleme süreci konusunda bazı aksaklıklar yaşanabileceği göz önüne alınarak, Poco kullanıcıları güncelleme süreci hakkında sabırlı olmalıdır. Poco kapsamlı güncelleme için kolları sıvadı.

Yeni WhatsApp özellikleri şimdiden heyecan yarattı