HTC U23 Pro tasarımı artık netleşti

htc

HTC hayranlarının merakla bekledikleri yeni akıllı telefon modeli U23 Pro, bu defa görselleriyle ortaya çıktı.

HTC U23 Pro tasarımı artık netleşti. HTC, yeni akıllı telefonu U23 Pro’yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve cihazın gerçek fotoğrafları sızdırıldı. Fotoğraflar, PTT forumundaki bir kullanıcı tarafından paylaşıldı ve cihazda 108MP (OIS) yazan yükseltilmiş bir kamera modülü ortaya çıktı. Cihazın Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti ve 12GB RAM ile güçlendirileceği söyleniyor.

htc

Önceki modeli HTC U20 Pro’ya kıyasla önemli bir güncelleme olan cihaz, sızdırılan görüntüde 8GB RAM ve 4600mAh bataryaya sahip. Bu da iki veya daha fazla depolama seçeneği olacağı anlamına geliyor. Cihazın arka tarafında OIS desteği olan 108MP birincil lensi de dahil olmak üzere dörtlü kamera kurulumu bulunuyor. Cihazın önünde ise ortaya hizalanmış bir selfie kamerası yer alıyor.

HTC'nin yeni akıllı telefonu

HTC U23 Pro tasarımı artık netleşti

Cihazın işletim sistemi Android 13 ve dört çekirdekli 1.80GHz, üç çekirdekli 2.36GHz ve tek çekirdekli 2.40GHz işlemcilerle birlikte Adreno 644 GPU ile yüksek performanslı bir CPU içerdiği ortaya çıktı. HTC U23 Pro’nun Geekbench 6’nın tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerinde sırasıyla 933 ve 2351 puan aldığı görüldü. Cihazın diğer özellikleri hakkında resmi bir açıklama olmamış olsa da, söylentiler 120Hz AMOLED ekran, 256 GB’a kadar depolama, üstün kameralar ve hızlı şarj desteği ile büyük bir pil gibi özellikleri içerebileceğini öne sürüyor.

HTC 2018 ikinci çeyrek sonuçları

Haziran ayında Tayvan’da tanıtılması beklenen HTC U23 Pro, orta seviye akıllı telefon pazarında önemli bir rakip haline gelebilir. HTC, cihazı piyasaya sürdüğünde U23 Pro’nun diğer özelliklerini ve fiyatını açıklayacak.

Yeni Nokia modeli, 3310’un akıllı telefon versiyonu olabilir!