Samsung akıllı TV pazarı için yeni seçeneklerini sahneye çıkarmaya devam ediyor

Xbox Game Pass, 30 Haziran'da yeni Samsung akıllı TV'lere geliyor

Güney Koreli teknoloji devi, akıllı televizyon pazarı için yeni seçeneklerini birer birer pazara sürmeye devam ediyor.

Samsung akıllı TV pazarı için yeni seçeneklerini sahneye çıkarmaya devam ediyor. Samsung,Hindistan’daNeoQLED TV 2023 serisini piyasaya sürdü. Bu dizi, 4K ve 8K çözünürlüğü sunan çoklu modellerden oluşuyor. Geçen yılın modellerinin devamı olarak sunulan televizyonlar birçok amiral gemisi özellikle dolu ve yüksek bir fiyat etiketine sahip.

Xbox oyunları

Samsung Neo QLED TV 2023 serisi, ultra ince çerçeve ve dört tarafı ince çerçeveleme özellikli Infinity Screen ve Infinity One tasarımına sahip. 4K ve 8K TV serileri 65, 75 ve 85 inçlik ekran boyutlarıyla sunulmaktadır. Ayrıca, 4K serisinin 50 ve 55 inçlik bir varyantı vardır, 8K serisi ise daha büyük bir 98 inçlik seçeneğiyle sunulur. Her iki televizyon serisi de yansıma önleme, HDR10+, bir milyar renk ve kuantum nokta ile %100 renk hacmi özelliklerine sahiptir.

Samsung 2022 TV programı heyecan uyandırdı

Ses açısından, Samsung Neo QLED TV 2023 serisi Q-Symphony ve Dolby Atmos özellikli 60W hoparlöre sahiptir. Nesne izleme ses pro ve uyarlanabilir ses pro bulunur. Televizyonlar, sesli komutlar için uzaktan alan ses tanıma özelliği ile donatılmıştır.

Samsung akıllı TV pazarı için yeni seçeneklerini sahneye çıkarmaya devam ediyor

Samsung Neo QLED TV 2023 serisi, Neural Quantum Processor 8K ve 4K yonga setleriyle donatılmıştır. Gecikmesiz bir oyun deneyimi için Motion Xcelerator Turbo Pro ile birlikte otomatik düşük gecikme modu bulunur. TV’ler, akıllı cihazların tam kontrolü için üçüncü taraf cihazlarla sorunsuz bir şekilde bağlanabilen IoT etkin sensörlere sahiptir.

Samsung, Neo QLED ve microLED ile 2021 TV serisini duyurdu

Samsung Neo QLED TV 2023 serisi, Bluetooth, WiFi-5, dört HDMI portu, üç USB portu, bir Ethernet portu ve USB-C gibi bağlantı seçenekleri sunar. Samsung Neo QLED TV 2023 8K serisi fiyatı 3,14,990 INR’den başlar. 4K serisi ise 1,41,990 INR’den başlar. 25 Mayıs’a kadar satın alacak müşteriler, Neo QLED 4K TV’lerle birlikte 99,990 INR değerindeki Samsung Soundbar HW-Q990 ve 44,990 INR değerindeki Soundbar HW-Q800’ü ücretsiz olarak alabilirler.

Bu yeni televizyon serisi, Hindistan’da ev eğlencesi sevenlerin ilgisini çekebilir. Ultra ince çerçeveleri ve yüksek çözünürlükleri sayesinde herhangi bir oda için mükemmel bir seçimdir. Samsung akıllı TV pazarı için yeni seçeneklerini sahneye çıkarmaya devam ediyor.

Yeni iPad Pro özellikleri rakiplerini fazlasıyla korkutacak cinsten