Korku filmi sevenlere müjde! Rekor kıran film yayında

Korku filmi sevenlere müjde! Rekor kıran film yayında

Başrolünü Sydney Sweeney’nin paylaştığı korku filmi Immaculate, NEON stüdyosu için büyük bir açılış ile hafta sonu gişe rekoru kırdı. İşte tüm detaylar.

Bağımsız film stüdyosu, düşük-orta bütçeli filmleriyle büyük bir başarı elde etti; aralarında Parasite, Triangle of Sadness ve son olarak Anatomy of a Fall’un da bulunduğu pek çok filmi Akademi Ödülleri’ne aday gösterildi. 2020’de En İyi Film Oscar’ını kazandı. Michael Mann’ın Ferrari’si daha önce, 2023 Noel’inde vizyona girdiğinde yurt içi gişede 3,9 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek stüdyonun en yüksek hasılat yapan açılış hafta sonu rekorunu elinde tutuyordu. Yeni korku filmi de şimdi tüm başarılara bir yenisini ekledi.

Korku filmi sevenlere müjde! Rekor kıran film yayında

Twitter/X’te BoxOfficeReport ve Erik Davis’e göre Immaculate, yurt içi sinemalarda 5,3 milyon dolarlık gösterimle şu anda NEON’un en yüksek hasılat yapan açılışını elde etti. Bildirilen 9 milyon dolarlık bütçeyle film, yapımında harcanan parasının yarısını şimdiden geri kazandı ve  yılın şu ana kadarki en büyük bağımsız başarılarından biri olma yolunda ilerliyor. Yeni korku filmi, dişli rakiplere sahip. Ghostbusters: Frozen Empire (Davis başına 45.2 milyon dolar) ve yurtiçinde 240 milyon doları aşan Dune: Part 2’nin ardından gelen film rakiplerine yakın bir skor elde etti. Korku filmi sevenlerin yeni favorisi olabilecek film şimdiden fazlasıyla takdir elde etti denebilir. Bu kapsamda siz de bu tarz filmleri seviyorsanız mutlaka kaçırmayın.

JAECOO Yeni J7 ile Dünya Genelinde Bilinirliğini Artırıyor!