Samsung Galaxy S7 kılıfı basına sızdı!

galaxy s7 kilifi 1

Samsung Galaxy S7 kılıfı ortaya çıktı. Güney Koreli şirketin beklenen yeni telefonunun kılıfının basına sızmasıyla bazı detaylar kesinleşti.

Geçtiğimiz haftalardan bu yana hemen her gün farklı bir Galaxy S7 haberi ile karşınızdayız. Firmanın beklenen telefonuyla ilgili çok sayıda detay basına sızıyor. Bu sefer Galaxy S7 kılıfı olduğu iddia edilen görseller basına sızdı.

Galaxy S7 kılıfı detayları netleştirdi

Öncelikle ortada birden fazla Galaxy S7 olduğu belirtelim. Galaxy S7, Galaxy S7 Plus ve Galaxy S7 Edge gibi modellerden zaten bahsediliyordu. Kılıflar da bu yönde farklılıklar gösteriyor. Çin’de ortaya çıkan fotoğraflarda Galaxy S7 ve Galaxy S7 Plus modelleri görülüyor. Modellerden arasında dış görünüş itibariyle tek fark boyut gibi görünüyor.

galaxy-s7-kilifi-3

Galaxy S7 kılıfı ve Galaxy S7 Plus kılıfı şimdilik çok çeşitli değil. Basına üç adet görsel sızmış durumda. Galaxy S7’nin 5.2 inç, Galaxy S7 Plus modelinin ile 6 inç ekran boyutuna sahip olacağı düşünülüyor. Cihazların tasarımı büyük ölçüde Galaxy S6 modeline benziyor ancak ufak dokunuşlar var. Hatların biraz daha köşeli olduğu ilk etapta dikkatimizi çekti.

Basına sızan kılıf görselleri üç çeşit. Bunlardan ilki  ince bir arka kapak şeklinde. Arka tarafında ise cihazı stand şeklinde dik tutabilmesi için bir ayak görülüyor. İkinci kılıf fa ilkiyle aynı ancak telefonun ön tarafını da bir kapakla kaplıyor.

Üçüncü kılıf plastik ve telefonun kenarlarını da koruyor. Bu darbelere dayanıklı bir kılıf gibi görünüyor. Kılıfların üzerinde Samsung yazısı görülmüyor. Dolayısıyla bunlar üçüncü parti üreticilerin kılıf çalışmaları olabilir.

galaxy-s7-kilifi-2

Apple tazminat talebini yeniledi!