Galaxy S7 görselleri basına sızmaya devam ediyor!

galaxy s7 ve galaxy s7 plus

Galaxy S7 görselleri daha önce basına sızmıştı. Bu sefer Samsung Galaxy S7, diğer versiyonları ile karşımızda.

Akıllı telefon sektörünün en merak edilen telefonu olan Galaxy S7, ikinci defa görselleri ile gündemimizde. Telefon, daha önce bir kılıf üreticisinin çizimleriyle basına yansımıştı. Bu sefer ise farklı versiyonlar birlikte görüldü.

Galaxy S7 görselleri şaşırtmadı

Haberimizin içerisinde de görebileceğiniz üzere Samsung, Galaxy S6’dan gelen tasarım mirasını korumuş. Metal çerçeve ve camdan oluşan bu kasayı Galaxy S6 ailesi ve Galaxy Note 5 modellerinde görmüştük. Galaxy S7 görselleri aynı tasarım dilinin ipuçlarını veriyor.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Plus modelleri yukarıda yer alıyor. Aşağı tarafta ise Galaxy S7 Edge ve Galaxy S7 Edge+ modellerini görebilirsiniz. Daha önce gündeme getirdiğimiz gibi Samsung Galaxy S7 toplamda 4 modelden oluşacak. Modellerden arasından sadece Galaxy S7’nin popüler olması bekleniyor. Diğer modeller biraz daha özel ihtiyaçlara yönelik olacak. Her modelin detaylı boyutları henüz belli değil ancak ekran boyutlarının 5.2 inç ile 6 inç arasında değişeceğini biliyoruz.

Yeni Samsung Galaxy S7 ailesinin 2016 yılının ilk çeyreğinde duyurulup satışa çıkması bekleniyor. Cihazlar her zaman olduğu gibi ülkemizde de satışa çıkacak. Ancak fiyat ve detaylı teknik özellikler gibi bilgiler için bir süre daha beklemek gerekiyor. Tam olarak çıkacak modelleri tek tek listelemek gerekirse;

  • Galaxy S7
  • Galaxy S7 Plus
  • Galaxy S7 Edge
  • Galaxy S7 Edge Plus

galaxy-s7-edge-ve-galaxy-s7-edge-plus

Galaxy S7 satışlarından beklenti büyük!