Spigen Galaxy S7 kılıfları görüldü!

Samsung Galaxy S7 kılıfları

#İŞBİRLİĞİ

Spigen Galaxy S7 kılıflarını basına sızdırdı. Dünyanın en büyük kılıf üreticilerinden biri henüz piyasaya çıkmamış telefona kılıf üretti!

Samsung Galaxy S7 için artık geri sayım başladı. 21 Şubat tarihinde Samsung Unpacked 2016 etkinliğinde duyurulması planlanan Galaxy S7’den yeni haberlerimiz var. Kılıf üreticisi Spigen, Galaxy S7 kılıfları ile karşımızda. Kılıflar Amazon’da listelenmeye başlandı bile.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un önümüzdeki ay düzenlenecek olan MWC 2016’dan bir gün önce yeni amiral gemisi ürün ailesini duyurması bekleniyor. Dört modelden oluşacağı tahmin edilen Galaxy S7 ailesi şu sıralar teknoloji sektörünün merakla beklediği bir akıllı telefon. Henüz Samsung resmi bir açıklama yapmamış olsa da kılıf üreticileri telefonu ifşa etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde “Olixar” isimli kılıf üreticisi, Galaxy S7 kılıflarını sergilemişti. Şimdi ise Spigen markasının Galaxy S7 kılıfları karşımızda. Üstelik tek bir model için değil.

Galaxy S7 ailesinin dört üyesinin tasarımları da oldukça tanıdık. Cihazlar 2015 yılında duyurulan Galaxy S6 ve Galaxy Note 5’in tasarımının devamı gibi görülüyor. Yani en büyük farkları içeride olacak. Batarya boyutu ve performansta ciddi artışlar bekleniyor.

Samsung Galaxy S7 kılıfı

İlk model tabii ki klasik olan. Samsung Galaxy S7’nin 5.1 inç büyüklüğünde bir ekranla gelmesi planlanıyor. Quad HD çözünürlük sunacak olan telefon için Spigen tarafından üretilen kılıf hemen aşağıda.

Samsung Galaxy S7 kılıf

Samsung Galaxy S7 Plus kılıfı

İkinci model, Galaxy S7’nin büyütülmüş hali. Phablet kategorisinde cihazın tek farkı ekranının daha büyük olması. Teknik özellikler tarafında bir değişiklik beklenmiyor. Cihazda 5.7 inç büyüklüğünde bir ekran olacak.

Samsung Galaxy S7 Plus kılıf

Samsung Galaxy S7 Edge kılıfı

Edge ürün ailesine 2015 yılından alıştık. Note Edge ve Galaxy S6 Edge, Edge+ modelleriyle ekranı eğimli telefon konseptini sunan bu aile yeni üyesiyle karşımıza çıkacak. Galaxy S7 Edge modeli 5.5 inç ekran büyüklüğü ile gelecek.

Samsung Galaxy S7 Edge kılıf

Samsung Galaxy S7 Edge Plus kılıfı

Son model ise Galaxy S7 Edge Plus olacak. Galaxy S7 Plus ile aynı ekran boyutuyla (5.7 inç) karşımıza çıkacak olan model Edge ailesinin kıvrımlı ekranına sahip olacak.

Samsung Galaxy S7 Edge Plus kılıf

Forex ile nasıl para kazanılır?