BlackBerry Priv dayanıklı mı? – Video

blackberry priv dayanikli mi

Kanadalı akıllı telefon üreticisinin son modeli BlackBerry Priv dayanıklı mı sorusuna cevap arayanlar için yeni bir video yayınlandı. Dayanıklılık ve sağlamlık gibi konulara ışık tutacak video haberimizde.

Telefon sektörünün küllerinden doğmaya çalışan markası BlackBerry, geçtiğimiz aylarda Priv isimli yeni modelini duyurmuştu. Model, hem BlackBerry için hem de Android dünyası için oldukça önemli. Çünkü bu cihazlar bazı ilkleri gördük.

BlackBerry firmasının Android işletim sistemli ilk akıllı telefonu olan Priv, aynı zamanda kızaklı yapısıyla sunduğu özellikleri de Android dünyası için bir ilk niteliği taşıyor. Peki ama BlackBerry Priv dayanıklı mı? Telefonun kızaklı yapıda olması bu sorunun sorulmasında en önemli etken. Kızaklı yapı ikinci bir avantaj daha sunuyor. Telefonun ekranını yukarıya kaydırdığınızda karşınızda çıkan tam boy QWERTY klavyenin yüzeyi dokunmatik panel gibi kullanılabiiyor.

BlackBerry Priv dayanıklı mı?

Firma, bu soruyu merak edenler için resmi YouTube kanalında bir video yayınladı. Bu videoda cihazın iç aksamı çeşitli animasyonlarla gösterilmiş. Cihazın kızaklı bir yapıya sahip olması dayanıklılık konusunda akıllara soru işaretleri getiriyordu. Bu video ile o soru işaretlerini giderme konusunda yardım bulabilirsiniz.

Aşağıdaki video BlackBerry Priv dayanıklı mı sorusuna verilen iyi cevaplardan bir tanesi. Firma kullanıcıların kafasındaki soru işaretlerini gidermek istemiş olmalı. Eğer farklı ve yenilikçi bir telefon arıyorsanız BlackBerry Priv’e bu konuda şans verebilirsiniz.

Samsung Galaxy S7 kılıfı basına sızdı!