Galaxy S7 Edge Plus teknik özellikleri sızdı!

samsung s7 edge plus

Galaxy S7 Edge Plus modeli Samsung’un duyurmayı planladığı Galaxy S7 ailesinin üyelerinden bir tanesi. Cihazın teknik özellikleri haberimizde.

Samsung önümüzdeki haftalarda yeni Galaxy S7 ailesini duyuracak. Bu ailenin büyük üyelerinden biri olması planlanan Galaxy S7 Edge Plus modelinin teknik özelliklerinin bir kısmı basına sızdı. Yayınlanan ekran görüntüsü cihazın özellikleriyle ilgili.

Galaxy S7 Edge Plus (Samsung SM G93)

Basına sızan ekran alıntısında modeli Samsung SM G93 olarak adlandırıldığını görüyoruz. Eğimli ekranla gelmesi planlanan Galaxy S7 Edge Plus modeli 5.7 inç ekran boyutunda QHD yani 1440 x 2560 piksel çözünürlük sunacak. Ancak hepsi bununla sınırlı değil. Telefonun kullanacağı işlemci ile ilgili önemli bir detay var.

  • Galaxy S7
  • Galaxy S7 Plus
  • Galaxy S7 Edge
  • Galaxy S7 Edge Plus

Yukarıdaki listede Samsung’un duyurmayı planladığı yeni Galaxy S7 ailesini görüyoruz. Galaxy S7 Edge Plus modeli de bu listede yer alıyor. S7 Plus ve S7 modelleri birbirlerinin farklı boyuttaki alternatifleri olacak. S7 Edge ve S7 Edge Plus da yine birbirlerinin farklı boyuttaki alternatifler olacak. Edge serisi kıvrımlı ekran ile dikkat çekecek.

Samsung Galaxy S7 ailesinde Snapdragon 820 yongası ve Exynos 8890 (M1) yongaları kullanılacak. Modelde Snapdragon 820 kullanılacak gibi duruyor çünkü grafik işlem birimi tarafında Adreno 530 görülüyor. Bunun dışında cihazda 12 MP arka ve 5 MP ön kamera gibi detaylar gözümüze çarpıyor.  Kamera konusu şimdilik tam net değil. Algılayıcı boyutları ve lensler ile farklı kamera çözünürlükleri elde edilebiliyor. Şimdilik net olan bilgi Snapdragon 820 yongasının kullanılacağı.

samsung-galaxy-s7-edge-plus-teknik-ozellikler

Angry Birds filmi ne zaman vizyona girecek?