Galaxy S7 ekran paneli ve kamerası ortaya çıktı!

Galaxy S7 ekran paneli

Samsung Galaxy S7 ekranı ve kamerasına ait fotoğraflar an itibariyle basına sızdı. SM-G930F olarak adlandırılan modelin basına sızan fotoğrafları haberimizde.

Güney Koreli şirketin beklenen amiral gemisine ait ilk gerçek fotoğraflar basına sızdı. Şimdiye kadar sürekli SM-G930F olarak adlandırılan standart Galaxy S7 modeli kamera modülleri ve ekran paneli ile karşınızda. Devre kartının üst tarafında görülen “SM-G930F” yazısına dikkatinizi çekmek istiyoruz.

GSMArena isimli haber sitesi tarafından yayınlanan görseller oldukça net ve gerçekçi duruyor. Model hakkında şimdiye kadar basına sızan en gerçekçi fotoğraflar bunlar.

Galaxy S7 ekran paneli

Galaxy S7 ekran paneli

Galaxy S7 ekran paneli ile ilgili dikkatimizi çeken ilk detay, fiziksel tuşun halen korunduğu. Parmak izi okuyucusuyla gelmesi beklenen bu tuş, tüm Galaxy S ailesinin imzası niteliğinde. Öte yandan köşelerde bir eğim görüşmüyor. Dolayısıyla bu “Edge” versiyonlardan birine ait olamaz. Ekranın boyutunun 5.1 inç olması bekleniyor. Çözünürlüğün ise Quad HD yani 1440 x 2560 piksel olacağı yönünde güçlü söylemler var. Ekranın olduğu fotoğrafı yukarıda görebilirsiniz.

Galaxy S7 kamerası

Kamera konusundaki daha az detaya sahibiz. Çünkü Samsung geçtiğimiz aylarda bazı yeni kamera teknolojileri konusunda patent aldı. Sensör türü, çözünürlük gibi teknik detaylar hala belli değil. Fakat 4K video çekim özelliğine garanti gözüyle bakabiliriz. Kamera modülünün nasıl olacağını aşağıdaki fotoğrafta görebiliriz.

Galaxy S7 kamerası

Zenginler için 5 telefon modeli!