Samsung Galaxy S6 Hakkında Yeni Detaylar

Önümüzdeki ay düzenlenecek CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S6’nın üç taraflı kıvrımlı ekrana sahip olacağı söyleniyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5’le hayal kırıklığı yaratan ve istediği başarıyı yakalayamayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, aynı hatayı yeni amiral gemisi akıllı telefonunda tekrarlamayacak gibi görünüyor. Kullanıcıları heyecanlandırmak için yeterli bir telefon olmayan Galaxy S5’in aksine merakla beklenen Samsung Galaxy S6‘nın bir çok yeniliği beraberinde getirmesi bekleniyor.

Samsung_Galaxy_S6

Önümüzdeki ay düzenlenecek olan Consumer Electronics Show 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S6 hakkında ortaya çıkan yeni söylentiler, telefonun her iki yanı da kaplayan kıvrımlı bir dokunmatik ekrana sahip olabileceğini gösterdi. Samsung’un geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü Galaxy Note Edge’de yer verdiği kıvrımlı ekran bir süredir Galaxy S6’yla anılıyor olsa da, daha önce çıkan haberlerde Galaxy S6’nın düz bir ekrana sahip olacağı ve onun yanı sıra piyasaya sürülecek olan Galaxy S6 Edge’da bu kıvrımlı bir ekrana yer verileceği iddia edilmişti.

Yeni çıkan haberlerde Galaxy S6 Edge adıyla anılan ikinci bir versiyon olmayacağı belirtilirken, Samsung Galaxy S6’nın metal bir gövdeye sahip olacağı ve her iki yanını da kaplayan üç taraflı bir dokunmatik ekran barındıracağı iddia ediliyor.

HTC Hima Ace ve Ultra Gün Yüzüne Çıktı