HTC One M9 Galaxy S6’yı Gölgede Bırakabilir

HTC One M9

HTC One M9’un tasarımını gözler önüne seren yeni görüntülerin gün yüzüne çıkması, HTC’nin yeni telefonuyla Galaxy S6’yı gölgede bırakabileceğini gösterdi.

Geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürülen Galaxy S5’le istediği başarıyı yakalayamayan ve yeterince yenilik yapmadığı için eleştirilen Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S6‘da daha yenilikçi bir tasarıma yer vereceği bir süredir konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve şu ana kadar ortaya çıkan bilgiler ışığında hazırlanan tasarımlar da Galaxy S6’nın beklendiği gibi yenilikçi bir telefon olabileceğini gösterdi.

HTC_One_M9

Ancak Samsung Galaxy S6’dan ilk görüntülerin yayınlanmasından kısa bir süre sonra Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9’dan da ilk tasarım çizimleri internete sızdırıldı ve böylece iki telefon arasındaki kıyaslamalar başlamış oldu. HTC One M9‘un bilinen detayları göz önüne alınarak hazırlanan bu temsili tesimlerde görünen yeni tasarım oldukça beğenildi ve HTC’nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da amiral gemisi ürünlerde rakibini gölgede bırakabileceğini gösterdi.

Her iki telefon da şu ana kadar resmi olarak tanıtılmamış olsa da, Mart ayı başında düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015‘le birlikte bu durumun değişmesi bekleniyor. Galaxy S6’nın MWC 2015’e yetişmesi şimdilik zor görünse de, HTC’nin yeni amiral gemisini etkinlik kapsamında tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HTC Desire 626 Nihayet Resmi Olarak Tanıtıldı