Samsung Galaxy S6’dan Yeni Görüntüler

Merakla beklenen Samsung Galaxy S6’nın internete sızdırılan yeni görüntüleri, telefonun beklendiği gibi yenilikçi bir tasarıma sahip olmayacağını gösterdi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un geçtiğimiz yıl başında piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5, kayda değer bir yenilik barındırmadığı için birçok kullanıcı tarafından sıkıcı bulunmuş ve bunun sonucu olarak satışlar konusunda beklentilerin çok altında kalarak Samsung’u zor durumda bırakmıştı. Galaxy S5’te yaşanan bu sıkıntılarla bir daha karşılaşmak istemeyen Samsung’un yeni amiral gemisinde oldukça yenilikçi bir tasarım kullanacağı bir süredir konuşuluyor olsa da, telefondan ortaya çıkan ilk görüntüler bu söylentilerin pek de doğru olmadığını gösterdi.

Samsung_Galaxy_S6

Samsung Galaxy S6‘nın geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan ilk görüntülerinde telefonun etrafını çeşitli kaplar sardığı için tasarımı tam olarak görülememiş olsa da, bugün internete sızdırılan görüntüler merakla beklenen Galaxy S6’nın tasarımını açık bir şekilde gözler önüne serdi. İnternete sızdırılan bu görüntülerin telefonun son halini yansıttığını varsayarsak, Samsung’un yeni amiral gemisinde de kayda değer bir değişikliğe gittiğine söylemek pek mümkün değil.

Samsung_Galaxy_S6 (2)

Samsung’tan beklenen yenilikçi tasarımdan oldukça uzak görünen Samsung Galaxy S6, tasarımsal olarak 2011 yılında piyasaya sürülen Galaxy S II’den veya iPhone’dan pek de farklı durmuyor.

Tim Cook Apple’ı Jobs Felsefesiyle Yönetiyor