Samsung Galaxy S6 Sabit Bataryayla Gelecek

Samsung Galaxy S6 hakkında internete sızdırılan yeni bilgiler, yeni telefonun Galaxy S serisindeki sabit bataryalı ilk telefon olacağını gösterdi.

2015’in en merak edilen amiral gemisi akıllı telefonlarının başında gelen Samsung Galaxy S6‘nın resmi olarak tanıtılacağı Mobile World Congress 2015 yaklaşırken, telefon hakkında merak edilen detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Galaxy S6’nın donanımsal özellikleri hakkında ilk detayların geçtiğimiz günlerde internete sızdırılmasının ardından şimdi de telefonun yeni tasarımı hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Samsung_Galaxy_S6

Yayınlanan ilk görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla beklendiği kadar yenilikçi bir tasarıma sahip olmayacak olan Samsung Galaxy S6‘nın sunacağı yeniliklerin başında tek parça bir gövde tasarımı gelecek. Bu yenilikçi tasarım sayesinde Galaxy S6’yla başlayarak Galaxy S serisinde ilk kez telefonun bataryası çıkarılamaz olacak. Telefonun bataryası hakkında ortaya çıkan bu yeni detay, batarya ömrünün kullanıcıları tatmin edip edemeyeceği yönündeki soruları yeniden gündeme getirdi.

Samsung’a yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler Samsung Galaxy S6‘daki bataryanın 2,600 mAh kapasitesinde olacacağını, yani Galaxy S5’ten daha düşük bir batarya ömrüne sahip olacağını gösterdi. Ancak telefonda yer verilen Exynos 7420 işlemcinin yüzde 30 daha az batarya tüketeceği göz önüne alındığında, batarya kapasitesindeki bu düşüşün pek hissedilmemesi bekleniyor.

Dota 2 Yeni Bir Kilometre Taşını Geride Bıraktı