Galaxy S6’dan Görüntüler Sızmaya Devam Ediyor

Samsung Galaxy S6 21

Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S6’nın internete sızdırılan yeni görüntüler, telefonun tasarım olarak iPhone’u andıracağını gösterdi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un önümüzdeki ayın başında Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 kapsamında görücüye çıkaracağı yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S6 birkaç gün öncesine kadar gizliliğini korumuş olsa da, son günlerde internete sızdırılan yeni detaylar ve görüntüler sayesinde büyük ölçüde gün yüzüne çıktı.

Samsung_Galaxy_S6 (2)

Kayda değer bir yeniliğe sahip olmadığı için kullanıcılar tarafından sıkıcı olarak değerlendirilen Galaxy S5’in başarısızlığının ardından Samsung’un yeni amiral gemisinde oldukça yenilikçi bir tasarıma yer vereceği iddia edilmiş olsa da, ortaya çıkan görüntüler Galaxy S6‘nın pek de yenilikçi bir telefon olmadığını gösterdi.

Samsung Galaxy S6 için aksesuar hazırlıklarına başlayan firmalar tarafından yayınlanan bu yeni görüntüler, Samsung’un yeni amiral gemisinin tasarım olarak iPhone’a oldukça benzeyeceğini göstermiş oldu.

Samsung_Galaxy_S6 (6)

Ubuntu Telefonlar İlgiyle Karşılandı