Samsung Galaxy S23 özellikleri ile üzebilir

s2323

Akıllı telefon meraklılarının büyük umutlarla beklediği Galaxy S23 serisi, can sıkıcı iddialarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy S23 özellikleri ile üzebilir. Amiral gemisi modeller, akıllı telefon dünyasının en önemli sınıfıdır. Markanın gücünü ve teknolojisini gösteren bu cihazlar aynı zamanda rekabetin de en kıyasıya yaşandığı sınıf olarak dikkat çekmekte. Ancak bazen maliyet kaynaklı bazen de teknoloji kaynaklı sebeplerden dolayı markalar kimi zaman bir sonraki versiyonda önemli değişiklikler yapmayabiliyorlar. İşte Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 2023 yılının başlarında piyasaya süreceği Galaxy S23 serisi için de bu türden iddialar dillendiriliyor.

s23

Bugüne kadar yeni seriye ilişkin paylaşılan sızıntılara baktığımız zaman, genel itibariyle Galaxy S22 serisinden pek de bir farkının olmadığını görüyoruz. Yalnızca Galaxy S23 Ultra modelinin 200MP’lik kamera ile gelecek olması ve tüm serinin gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alması gibi zaten bilinen yenilikler duyuyoruz. Hatta son gelen haberlere göre, şirket renk seçeneğinde bile kısıntıya gitti.

s2323

Samsung Galaxy S23 özellikleri ile üzebilir

Buna göre Galaxy S23 serisi, S22 serisi kadar bile renk seçeneği sunmayacak. Eğer iddialar doğruysa, akıllı telefon tercihini Galaxy S23’lerden yana kullanacak olan teknoloji meraklıları, Yeşil, Siyah, Bej ve Mavi renklerinden birine karar vermek zorunda kalacaklar.

Samsung Galaxy S23

Öte yandan batarya kapasiteleri bakımından da genel itibariyle pek dişe dokunur bir gelişme yaşanmayacakken, hızlı şarj hızının gerilemesi ise Samsung hayranlarının canını fazlasıyla sıkacağa benziyor. Bakalım önümüzdeki günlerde bu telefon modellerine ilişkin daha ne gibi yeni bilgiler öğreneceğiz?

Kripto para madencileri için yeni kısıtlama