Galaxy S23 FE, 2023’ün ikinci yarısında gelebilir

Samsung Galaxy S23 FE

Güney Kore basınında çıkan son haberlere göre Samsung, Galaxy S23 FE’yi ağustos ya da eylül ayında kullanıcılarla buluşturacak.

Bildiğiniz gibi Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S23’ü 1 Şubat’ta resmi olarak tanıttı. Kısa süre sonra da belli başlı ülkelerde ön siparişe sundu. Biz Galaxy S23’ü tüm dünyada raflardaki yerini almasını beklerken, S23 serisinin henüz tanıtılmayan bir üyesi hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gelen son bilgilere göre Samsung, çıkıp çıkmayacağı konusunda soru işaretleri olan Galaxy S23 FE’yi 2023’ün ikinci yarısında piyasaya sürmeyi planlıyor.

Çıkıp çıkmayacağı belli olmayan diyoruz çünkü Samsung geçtiğimiz yıl Galaxy S22 FE’yi piyasaya sürmedi. Pandemi sebebiyle yaşanan çip kıtlığı sırasında üretim faaliyetlerini Galaxy S22 ve S22 Ultra’ya ayırmak isteyen Samsung, bu yüzden 2022’de Galaxy S serisine bir FE modeli eklemedi. Ancak görünen o ki çip üretimi artık yavaş yavaş normale döndüğü için Samsung da FE modellerini geri getirmeye hazır durumda. Güney Kore basınında yer alan haberlere göre Galaxy S23 FE, ağustos ya da eylül ayında kullanıcılarla buluşacak.

Galaxy S23 FE 2

Galaxy FE, yani Galaxy Fan Edition serisi, 2020 yılında çıkan Galaxy S20 FE ile popülerlik kazanmıştı. Galaxy S20 FE, sadece 2020’de 10 milyondan fazla satarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Ne var ki bir sonraki yıl çıkan Galaxy S21 FE aynı ilgiyi görmedi. Bu yüzden 2022’deki çip kıtlığı sırasında feda edilen model FE oldu. Ancak çip sıkıntısının olmadığı bir durumda Samsung’un bu seriyi yeniden canlandırmak istemesi sürpriz değil.

Hindistan’da üretilen iPhone 14’lerde kalite sorunu var