Samsung Galaxy S22, kamera kurulumu belli oldu!

Samsung Galaxy S22, kamera kurulumu belli oldu!

Yeni nesil amiral gemisi Samsung Galaxy S22 cihazının önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Piyasaya çıkmasına daha aylar varken, yeni bir spesifikasyon haberi, şirketin 2022 birinci sınıf amiral gemisi modeliyle ilgili belirli bilgileri ortaya çıkardı.

Bilinen haberci @FrontTron’dan bir tweet’e göre, Güney Koreli teknoloji devi Galaxy S22 ile arkada üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Birincil sensörü, 12 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 3x optik zoomlu 12 megapiksel telefoto kamera ile eşleştirilmiş 50 megapiksel kamera. Bu kamera özellikleri Galaxy S22+ modelinde de görülebilir, ancak şu anda kesin olarak bilmemize imkan yok.

Samsung Galaxy S22, kamera kurulumu belli oldu!

İlginç bir şekilde bu, Samsung’un son zamanlarda bazı telefonlarda görülen 100 megapikselin üzerinde bir kameraya sahip amiral gemisini piyasaya sürmeyi hedeflemediğini ima ediyor. Başka bir deyişle, şirket, pazarlama için yüksek çözünürlükleri kovalamak yerine sensörlerin fotoğrafik yeteneklerini geliştirmeye odaklanıyor olabilir. Galaxy S20 serisi ve Galaxy S21 serisi arasında kamera kalitesinde büyük bir gelişme olmadı, bu nedenle Galaxy S22 kamera performansında büyük bir artışla gelebilir. Ancak tüm bunların henüz söylenti seviyesinde olduğunu belirtmekte fayda var. Daha önce, plastik bir arka panel kullanan Galaxy S22 ve S22+ ile ilgili FronTron tarafından paylaşılan başka bir haber doğru çıkmıştı. Benzer şekilde, birden fazla kaynak, yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefon serisinin ekran boyutlarının da ortaya çıktığını ortaya koydu.

Tesla süper bilgisayarı yapay zekaya sahip otomobil sistemleri üretecek