Samsung Galaxy Alpha Önümüzdeki Günlerde Tanıtılacak

Samsung Galaxy Alpha Önümüzdeki Hafta Tanıtılacak

Samsung’un yeni orta seviye akıllı telefonu Samsung Galaxy Alpha’nın tanıtılmasının öne alındığı ve telefonun önümüzdeki günlerde tanıtılacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz aylar boyunca sık sık gündeme gelen ve bir dönem için Samsung Galaxy S5’in gelişmiş versiyonu olarak lanse edilen Samsung Galaxy Alpha, sonunda gün yüzüne çıkmaya hazır görünüyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un metalik gövdeye sahip ilk akıllı telefonu olmasıyla dikkat çeken Samsung Galaxy Alpha hakkında merak edilen detaylar geçtiğimiz hafta gün yüzüne çıkmış ve telefonun bahsedildiği gibi Galaxy S5’in gelişmiş versiyonu değil, benzer özelliklere sahip daha kompakt bir akıllı telefon olduğu anlaşılmıştı.

Samsung_Galaxy_Alpha

Akıllı telefon pazarında önemli bir rol oynaması beklenen Samsung Galaxy Alpha‘nın, Samsung tarafından Ağustos ayı ortalarında resmi olarak tanıtılması bekleniyordu. Ancak konuyla ilgili ortaya çıkan yeni haberler gösteriyor ki, Galaxy Aplha önümüzdeki hafta içinde resmi olarak görücüye çıkarılabilir. Önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılacak olan Galaxy Note 4 ile Galaxy Alpha‘nın çıkışı arasınındaki süreyi uzatmak isteyen Samsung’un Galaxy Alpha’yı 4 Ağustos’ta resmi olarak tanıtması bekleniyor.

Samsung_Galaxy_Alpha (4)

Ucuz Windows 8.1 Tabletler Ortaya Çıkmaya Başladı