Samsung Galaxy Xcover 4 Resmen Tanıtıldı

samsung galaxy xcover 4 officially unveiled with mid range features 513444 2

Samsung, yeni orta segment akıllı telefonu Samsung Galaxy Xcover 4’ü resmen tanıttı. İlk olarak Almanya’da satışa çıkan telefon yakında diğer ülkelerde de satılmaya başlanacak.

Samsung, orta segment akıllı telefon serisi Xcover’a bir yenisini daha ekledi. Her iki üç yılda bir Xcover serisinden yeni bir telefon piyasaya süren şirket, şimdi de Galaxy Xcover 4’ü resmen tanıttı. Serinin son modeli olan Xcover 3, 2015’in nisan ayında satışa çıkmıştı. Bu yüzden Samsung’un yeni bir Xcover telefon çıkarması zaten bir süredir bekleniyordu.

MWC 2017’de yeni amiral gemisi ürünlerini anıtan Samsung, etkinlikten hemen sonra da Galaxy Xcover 4’ü tanıttı. Tam olarak bir orta segment telefon olan Xcover 4, ne teknik özellik olarak ne de tasarım olarak çok üst düzey bir akıllı telefon değil. Galaxy Xcover 4; 1.4GHz dört çekirdekli işlemci, 2GB RAM, 16GB depolama alanı ve 256GB’a kadar microSD hafıza kartı desteğine sahip. 5 inç ekranı olan telefonun arka kamerası 13 megapiksel, ön kamerasıysa 5 megapiksel.

İlk olarak Almanya’da satışa çıkan telefon burada 259 Euro’ya satılıyor. Telefon şimdilik sadece Almanya’da satışta ama yakında diğer ülkelerde de satışa çıkması bekleniyor.

samsung-galaxy-xcover-4-officially-unveiled-with-mid-range-features-513444-5

Yeni Gear VR Kumandasına Daha Yakından Bakın