Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games Store

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz hale getirmeye devam eden Epic Games Store’da 7 Mart’tan itibaren ücretsiz olacak oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Platformda önümüzdeki hafta ücretsiz hale gelecek oyun da daha şimdiden belli oldu. Epic Games Store’da 7 Mart’tan itibaren ücretsiz hale gelecek oyun Astro Duel 2 olacak. Bu Epic’te pek görmediğimiz bir şey. Zira Astro Duel 2, daha çıktığı gün platformda ücretsiz hale gelecek ki Epic’in bir oyunu çıktığı gün ücretsiz hale getirmesi pek rastlamadığımız bir şey.

Epic Games

Astro Duel 2’nin Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

“Astro Duel 2, uzayda geçen, yukarıdan aşağıya görünümlü, it dalaşlarını platform aksiyonu ile birleştiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. Karşılıklı veya eşli olarak hem uzayda hem de yerçekiminde savaş! Tahrip edilebilir arenalarda çatış veya yörüngeden saldırarak yerle bir et.”

Astro Duel 2’yi ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyunseverlerin 7-14 Şubat tarihleri arasında oyunu Epic Games Store’daki oyun kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Çünkü bu tarihten sonra Astro Duel 2 yerini sonraki ücretsiz oyuna ya da oyunlara bırakacak. 14 Mart’a kadar oyunları kütüphanenize eklediğiniz takdirde Astro Duel 2 kalıcı olarak sizin olacak.

Elon Musk, OpenAI’ın Peşini Bırakmıyor