Samsung Galaxy F54 resmen tanıtıldı

Samsung Galaxy F54

Kısa süre önce piyasaya sürülen Galaxy M54’ün farklı bir versiyonu olan Samsung Galaxy F54, bugün düzenlenen etkinlikte resmen tanıtıldı.

Akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam eden Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu kez de Galaxy F serisine yeni bir üye ekledi. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemimizi meşgul eden Samsung Galaxy F54, ya da bazı pazarlarda satışa sunulacağı ismiyle Galaxy F54 5G, bugün düzenlene etkinlikte resmen tanıtıldı.

İlk olarak Hindistan pazarına sunulacak olan Samsung Galaxy F54, aslında bir süredir piyasada olan Galaxy M54 ile hemen hemen aynı telefon. İki telefon arasındaki en büyük fark renk seçenekleri konusunda karşımıza çıkıyor. Bunun ötesinde Galaxy M54 ile Galaxy F54 arasında kayda değer bir fark bulunmuyor.

Samsung Galaxy F54 2

Galaxy F54, 6.7 inçlik AMOLED bir ekranla geliyor. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Telefon, Samsung’un Exynos 1380 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setine 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 6000 mAh’lık gayet büyük bir batarya çıkıyor.

Galaxy F54’ün arka kamerasının ana lensi, 108 megapiksellik OIS özellikli bir lens. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 32 megapiksel. Telefonun Hindistan’da satışa sunulacak 5G destekli versiyonunda aynı zamanda çift SIM kart özelliği de bulunuyor. Ancak ikinci SIM kart ile microSD kart aynı girişi kullanıyor. Yani ikisinden birini tercih etmeniz gerekiyor.

PlayStation Plus’tan bu ay ayrılacak oyunlar belli oldu