Yenilenen Samsung Galaxy Fold resmen tanıtıldı!

galaxy fold

Samsung bu yılın başlarında görücüye çıkardığı Galaxy Fold modelini yeniledikten sonra bir kez daha tanıttı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon sektörünün lider isimlerinden biri olan Samsung, uzun bir süredir Galaxy Fold üzerine mesai harcıyor. Hatırlanacağı üzere Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Fold’u ilk olarak bu yılın başlarında, S10 modelleri ile eş zamanlı olarak tanıtmıştı. Galaxy F’in satışına yakın, telefonun test versiyonlarında ortaya çıkan sorunlar, Samsung’un tüm planlarını alt üst etti.galaxy fold 1

Galaxy F’in katlanma mekanizmasında ortaya çıkan sorunlar, ekranın ortasında ölü piksellerin oluşmasına neden oluyordu. Bu sorunu kabul eden Samsung, test cihazlarını geri toplayarak, Galaxy F’in çıkışını ertelemişti.

Telefonun mekanizmasında yapılan değişiklikler sonrası Samsung’un katlanabilir ekranlı modeli bir kez daha tanıtıldı. Güney Koreli şirket telefonun pek çok özelliğini orijinali ile aynı tutarken, katlanma mekanizmasında önemli değişikliklere yer vermiş. Elbette bu değişikliklerin ne derece verimli olduğu da bir diğer soru işareti. Sonuç olarak Samsung’un katlanabilir ekranlı modeli bir kere mimlenmiş durumda. Dolayısıyla kullanıcıların bu modele tekrardan güven duyması, biraz zaman alabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

Düşük fiyatlı iPhone SE2 2020’de satışa sunulacak