vivo V30 Pro Performans Testinde Görüldü

vivo V30 Pro

Kısa süre önce piyasaya sürülen vivo V30 serisinin yakında tanıtılması beklenen yeni üyesi vivo V30 Pro, Geekbench performans testinde görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, popüler vivo V serisine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi şirket, merakla beklenen vivo V30 ve vivo V30 Lite’yi kısa süre önce piyasaya sürdü. Ancak vivo’nun V30 serisine dair planları tamamlanmış değil. Çünkü şirket bu seriye bir de Pro modeli eklemeye hazırlanıyor. Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen vivo V30 Pro, lansmanı öncesi çeşitli sızıntılarla gündeme gelmeye devam ediyor. Telefon son olarak da Geekbench performans testinde görüldü.

Hatırlarsanız vivo V30, Snapdragon 7 Gen 3 yonga setiyle piyasaya sürülmüştü. Telefonun Pro modeli ise önemli bir değişikliğe gidiyor ve Snapdragon’un farklı bir modeli yerine MediaTek’in bir yonga setini kullanıyor. Geekbench veri tabanında yer alan bilgilere göre vivo V30 Pro, Dimensity 8200 yonga setinden güç alacak.

vivo V30

Geekbench’te performans testine sokulan modelde bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyor. Öte yandan telefonun Android 14 işletim sistemini kullandığı görülüyor. Öte yandan gelen son bilgiler, telefonun gerek tasarımı gerek özellikleriyle vivo S18’e oldukça yakın olacağını gösteriyor.

vivo V30 Pro’nun kamera özellikleri henüz netlik kazanmış değil. Ancak vivo V30’a yakın olacağını varsayabiliriz. vivo V30’un üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik OmniVision OV50E sensörünü kullanıyor. Bu da vivo V30’u bu kamerayla global pazara sunulan ilk telefon yapıyor. Telefonda bu yonga setine 50 megapiksellik geniş açılı bir lens eşlik ediyor. V30’un selfie kamerası da 50 megapiksel.

Xiaomi 14 Ultra’nın Özellikleri Netlik Kazandı