Samsung Galaxy A25’in batarya özellikleri netlik kazandı

Samsung Galaxy A25

Çok yakında resmi olarak tanıtılması beklenen Samsung Galaxy A25’in batarya kapasitesi ve şarj hızı netlik kazandı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, orta segment ve giriş seviyesinde de dikkat çekici telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Bu noktada da ön plana Galaxy A serisi çıkıyor. Özellikle gelişmekte olan pazarlarda büyük ilgi gören Galaxy A serisine bu yıl çok sayıda yeni model ekleyen Samsung, çok yakında bunlara bir yenisini daha ekleyecek. Bir süredir gündemde olan Samsung Galaxy A25 çok yakında resmi olarak tanıtılacak.

Son günlerde üst üste gelen sızıntılarla gündemi meşgul eden Samsung Galaxy A25, dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun batarya özellikleri de kesinleşmiş oldu.

Samsung Galaxy A25

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında görülen bilgiler sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında bazı detaylar netlik kazanmıştı. 6.44 inçlik bir ekrana sahip olan Samsung Galaxy A25, Exynos 1280 yonga setinden güç alıyor. Zaten 5G destekli Exynox 1280 yonga setine geçmek Galaxy A25’in en dikkat çekici özelliklerinden biri olacak. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Geekbench’te teste tabii tutulan versiyon, Android 14 işletim sistemini kullanıyor.

Geekbench veri tabanında batarya özelliklerine dair net bir bilgi bulunmuyordu. Ancak dün gelen paylaşımla birlikte o özellikler de netlik kazandı. Galaxy A25, 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryanın şarj hızı ise 25 W olacak. FCC veri tabanında yer alan bilgiler, daha önce gelen iddiaları da doğruluyor.

Öte yandan telefonun üçlü arka kamerasının 50 megapiksellik bir ana lensi olacağı, ona 5 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kameranın eşlik edeceği söyleniyor. Selfie kamerasının ise 13 megapiksel olması bekleniyor.

GTA 6 resmen duyuruldu; ilk fragman da yolda