Samsung Galaxy A25’in yeni görselleri sızdırıldı

Samsung Galaxy A25

Çok yakında resmi olarak tanıtılması beklenen Samsung Galaxy A25’in sızdırılan yeni görselleri telefonun tasarımını net bir şekilde gözler önüne serdi.

Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden Samsung Galaxy A25, bugün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Son günlerde performans testlerinde ve sertifika kurumlarında gördüğümüz telefon, bu kez de sızdırılan yeni görselleriyle gündeme taşındı. Galaxy A25’in sızdırılan bu yeni görselleri, telefonun tasarımını net bir şekilde görmemizi sağlıyor.

Samsung Galaxy A25 için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da son günlerde sızıntıların iyide iyiye sıklaşmış olması, Galaxy A25’in çıkışına artık çok yakın olduğumuzu gösteriyor. Samsung’un özellikle gelişmekte olan pazarlarda büyük ilgi gören Galaxy A serisi, çok yakında dikkat çekici yeni bir modele daha kavuşacak.

Samsung Galaxy A25

Samsung Galaxy A25 henüz tanıtılmamış olsa da daha önce gelen sızıntılar sayesinde telefonun bazı özellikleri ortaya çıkmış durumda. 6.44 inçlik bir ekrana sahip olan Samsung Galaxy A25, Exynos 1280 yonga setinden güç alıyor. Zaten 5G destekli Exynox 1280 yonga setine geçmek Galaxy A25’in en dikkat çekici özelliklerinden biri olacak. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Geekbench’te teste tabii tutulan versiyon, Android 14 işletim sistemini kullanıyor.

Galaxy A25, 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryanın şarj hızı ise 25 W olacak. FCC veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde telefonun batarya özellikleri büyük ölçüde kesinleşmiş durumda.

Öte yandan telefonun üçlü arka kamerasının 50 megapiksellik bir ana lensi olacağı, ona 5 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kameranın eşlik edeceği söyleniyor. Selfie kamerasının ise 13 megapiksel olması bekleniyor.

samsung galaxy a25 2 1

2024 Apple için sıkıntılı geçebilir