Samsung Galaxy A15’in Yeni Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy A15

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği orta segment telefonu Samsung Galaxy A15’in sızdırılan görselleri telefonun renk seçeneklerini ortaya çıkardı.

Orta segment ve giriş seviyesinde de dikkat çekici telefonları kullanıcılarla buluşturmaya devam eden Samsung, çok yakında orta segment telefonlarına yeni modeller ekleyecek. Bu modellerden biri de son günlerde üst üste sızıntılara konu olan Samsung Galaxy A15 olacak. Daha önce gelen sızıntılar sayesinde hem 4G hem de 5G versiyonu hakkında pek çok detayı öğrenme şansı yakaladığımız Samsung Galaxy A15, bu kez de sızdırılan yeni görselleriyle gündeme taşındı. Galaxy A15’in 4G versiyonuna ait olduğu düşünülen bu yeni görseller, telefonun hangi renk seçenekleriyle satışa sunulacağını ortaya çıkarmış oldu.

Bugüne kadar sızdırılan bilgiler, Samsung Galaxy A15’in Dimensity 6100+ yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Galaxy A15, 6.5 inçlik Infinity-U ekranla geliyor. 1080 x 2400p çözünürlükte bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz olacak. Telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı söyleniyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 25 W olacak. Depolama alanının 128 GB olması bekleniyor. RAM kapasitesi ise en üst modelde 6 GB olacak. Ayrıca 4 GB RAM’e sahip bir versiyonun daha olması bekleniyor.

samsung galaxy a15

Telefonun arka yüzündeki üçlü kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 5 ve 2 megapiksellik iki yardımcı lens eşlik ediyor. Galaxy A15’in selfie kamerası ise 13 megapiksel.

Şu ana kadar sızdırılan görsellerde telefonun öncülüne göre daha keskin hatlara sahip olduğu görülüyor. Telefonun sağ tarafında bulunan güç tuşu, aynı zamanda parmak izi sensörü olarak da görev görüyor. Telefonun sol tarafında ise SIM kart girişi bulunuyor. Alt tarafa geldiğimizde bizi USB-C girişi, mikrofon, hoparlör ve 3.5mm kulaklık girişi karşılıyor. Üst tarafta bir mikrofon daha bulunuyor.

samsung galaxy a15 2 samsung galaxy a15 3

Google’dan Yeni Yapay Zeka: Gemini