Samsung akıllı telefon üretiminde çılgın rakamlara ulaşmak istiyor: Biri onu durdursun

Galaxy Z Flip 3 12 bin TL'lik fiyatıyla

Samsung akıllı telefon üretiminde sınırları fazlasıyla zorlamak istiyor. Ortaya çıkan bazı yeni detaylara göre şirket 2022 yılında adeta delirmiş gibi akıllı telefon üretecek. Hadi gelin konuyla ilgili merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Samsung akıllı telefon üretiminde bazı yeni denemeler yapmak istiyor. Şirket her zaman için gelecek planları yapıp bunu yayınlıyor. Firmanın 2022 hedeflerine bakıldığında 1 yıl içerisinde 52 akıllı telefon modeli üretmek istediği görülüyor.

2022 yılı içerisinde neredeyse her hafta şirketin bir akıllı telefon modeli üreteceğini söyleyebiliriz. Böyle bir karar alınmasındaki en önemli neden hiç şüphesiz Xiaomi. Çinli akıllı telefon devinin büyük bir başarı kazanması Samsung gibi markaları harekete geçirmiş gibi görünüyor.

Samsung akıllı telefon üretiminde yenilikçi olacak

İlk etapta şirketin standart düzeyde modeller üreteceğini düşünebilirsiniz. Ancak yayınlanan rapora bakıldığında firmanın katlanabilir telefonlara büyük bir önem vereceği görülüyor. Gelecek yıl piyasaya sürülecek olan akıllı telefonların önemli bir bölümü katlanabilir modellerden oluşacak.

Samsung akıllı telefon üretiminde

Orta segment cihazlar ile birlikte gelecek olan katlanabilir modeller son derece işlevsel olacak. Yayınlanan raporda 1 yıl içerisinde 52 akıllı telefon modelinin üretileceği ifade ediliyor. Bunun yaklaşık olarak 7 milyon gibi bir bölümü katlanabilir cihazlardan oluşacak. Bir diğer önemli bölüm ise uygun fiyatlı cihazlar olacak. Samsung akıllı telefon üretiminde böylece lider olmak istiyor.

Samsung katlanabilir ekranları orta segmente taşıyor

Amiral gemisi olan Galaxy S22’nin varyantları ile birlikte şirket, 38 milyon satış rakamına ulaşmak istiyor. Ayrıca uygun fiyatlı modellerle bunu pekiştirecek gibi görünüyor. Peki siz Samsung tarafından belirlenen bu hedef hakkında ne düşünüyorsunuz?