2022’de çıkacak Samsung cihazında bakın nasıl bir soğutma tekniği kullanılacak

s22 2

Birçok analist tarafından 2022’de çıkacak Samsung cihazında yeni bir soğutma tekniği kullanılacağı söylendi. Bu yeni sistem genellikle oyuncu telefonlarında kullanılıyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Samsung dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alıyor ve sektörü domine edebiliyor. Onun bu kadar güçlü olması yeni teknolojiler denemesini sağlıyor. Aynı güç Apple markasında da var. Mesela çentik modasını ilk olarak Apple başlatmıştı. Onun hemen ardından neredeyse tüm akıllı telefon üreticileri bir şekilde çentik kullandı.

Gelen son detaylara göre Samsung tarafından 2022 yılında çıkarılması beklenen akıllı telefon yeni bir soğutma sistemi kullanacak. Aslına bakacak olursak çok yeni olduğunu söylemek mümkün değil. Fakat özellikle üst model cihazlarda kullanıldığını belirtelim. Samsung Galaxy S22 modeli için bu soğutma sistemi kullanılabilir.

2022’de çıkacak Samsung cihazında ısınma problemi olmayacak

2022 yılında çıkması planlanan Galaxy S22 cihazında buhar odası teknolojisi tercih edilecek. Bu tür sistemler genellikle oyuncu telefonlarında kullanılıyor. Görebileceğiniz en etkili soğutma tekniği olduğunu söyleyebiliriz.

 Samsung Galaxy S22

Akıllı telefonun içerisinde yer alan bir sıvı ısıya karşı son derece duyarlı. Telefon ısındığı andan itibaren bu sıvı yukarıya doğru çıkıyor. Bu esnada soğumasıyla birlikte yeniden dibe çöküyor. Böylece ısınan yere tekrar tekrar soğuk sıvı verilebiliyor. Böylece ne kadar çok kullanılırsa kullanılsın telefon hep serin kalıyor.

Samsung Bixby büyük bir güncelleme alıyor

Özellikle oyuncu telefonlarında bu yönteme çok sık başvuruluyor. Böylece oyuncuların cihazlardan aldığı batarya performansı büyük ölçüde artıyor. Telefonun ömrü ise kısalmıyor. Galaxy S22 ile ilgili detaylar geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.