Sakallı kadın sosyal medyada trend oldu!

2 4

Nadir görülen bir hastalığa yakalanan Coral Sanchez ismindeki kadın, hastalığı sebebiyle çıkan sakallarını kesmeyi reddediyor.

Sakallı kadın sosyal medyada trend oldu! Zaman zaman tüylerini almayı reddeden kadınlara rastlıyoruz. Bu tarz durumlara koltuk altı tüylerini almayan veya bacaklarında çıkan tüyleri almayan kadınlardan aslında alışkınız. Ancak Coral Sanchez ismindeki bu kadın, oldukça sıra dışı bir özelliğe sahip. Nadir görülen bir rahatsızlık sebebiyle küçük yaştan itibaren suratında sakallar çıkan Sanchez, artık tıraş olmayı reddettiğini söylüyor.

image

Sakallı kadın sosyal medyada trend oldu!

Aslında Coral Sanchez ilk zamanlar bu durumu fazlasıyla önemsiyor ve her gün yüzündeki istenmeyen tüyleri alıyormuş. Hatta sevgilisinin tıraş olduğunu anlamasından korkan genç kadın bol bol makyaj yapmaktan da geri durmuyormuş.

1

Fakat zamanla ekonomik durumu kötüye giden ve evsiz kalan Sanchez, tıraş olacak imkanı da olmayınca çareyi kendisiyle barışmakta bulmuş. Genç kadın artık yüzündeki tüyleri almadan hayatına devam ediyor ve sevgilisi de kendisini bu konuda destekliyor.

2 4

Coral Sanchez yaşadığı değişimi ve durumu sevgilisiyle nasıl paylaştığını verdiği bir röportajda şu şekilde açıklamış: “Söylemek birkaç ayımı aldı ama bir şeyleri saklamak gerçekten zordu. Ona söylemek kolay değildi. Endişelendim ve ‘beni artık sevmeyecek’ diye düşündüm ama beni gerçekten tıraşı bırakmam için cesaretlendirdi. Beni rahatsız etmiyor dedi. Güzelsin ve vücudun bunu doğal olarak yapıyor.’”

Japonya ilginç bir tutuklama olayı ile tekrar gündemde