Kocası TikTok kullanma dedi intihar etti!

TikTok

Hindistan’da kocasının TikTok kullanmasını istemediği kadın ilaç içerek intihar etti. Kadın içtiği ilaç sonucu maalesef ki hayatını kaybetti.

TikTok çılgınlığı milyonları kasıp kavurmaya devam ediyor. Sosyal medya aracılığı ile insanların benliklerinden uzaklaşıp akıl almaz şeyler yaptığına çoğu kez şahit olmuştuk. Bugün ise maalesef ki çok üzücü bir haber de Hindistan’dan geldi.

Aktarılan bilgilere göre Hindistan/Tamil Nadu’da yaşayan bir genç kadın, uygulama yüzünden evine, çocuklarına ve eşini ihmal ediyordu. Kadının eşi, uygulamayı kullanmasını yasakladı. Bu olay üzerine genç kadın bir ilaç içerek intihar etti.

Anitha ismindeki genç kadın bu intihar etme anını videoya çekerek sosyal medya platformlarına yükledi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kadın maalesef ki yaşamını yitirdi.

Apple Logic Pro X yeni özellikler ile güncellendi!

Siz siz olun bir uygulama yüzünden böylesine akıllara zarar şeyler yapmayın. Bunların birere sosyal medya platformu olduğunu, gönderinizin 100.000 beğeni bile almasının sizin hayatınıza en ufak bir katkısının olmayacağını unutmayın.

TikTok