Yılan videosu sosyal medyada viral oldu!

Yılan videosu sosyal medyada viral oldu!

Yılan videosu sosyal medyayı salladı. Yıllardır kendi kuyruklarını yemeleri ile ön plana çıkan hayvanlar şimdi yeni bir video ile gündemde. İşte tüm detaylar.

Kendi kuyruğunu yiyen yılan, eski zamanlardan beri sonsuzluk sembolü olmuştur. Ancak bu kavramın bir örneğini görmek, gerçek hayatta dehşet verici olabilir. Paylaşılan bir video görenleri şaşkına uğrattı. Çoğunlukla esaret altında kaldıkları nadir durumlarda, bu sürüngen gerçekten kendi kuyruğunu yutabilir. Sonsuzluk ambleminin sembolu olan sürüngen kuyruğunu yemesi ile edebiyatta da önemli bir yere sahip. Hayvanın sahibi müdahale etmezse sindirim sıvıları kendi vücudunu parçalamaya başlayabilir. Kendi kendine yemeyi alışkanlık haline getiren bazı tutsak yılanların, asitli mide sıvılarından pullarında hasar görülür.

Yılan videosu sosyal medyada viral oldu!

Herpetologlar, hayvanların bunu neden yaptığını tam olarak bilmiyorlar, ancak kendine zarar verme davranışının stres, kafa karışıklığı, hastalık ve hatta açlıktan kaynaklandığından şüpheleniyorlar. Örneğin bir yılan çok ısınırsa ve gölgeye kaçamazsa, kuyruğunu potansiyel avından ayırt edemeyerek kafası karışabilir. Aşırı ısınma, yılanın iştahını da tetikleyebilir.

Bir evcil hayvan dükkanında çekilen, aşağıdaki videodaki zavallı yaratığın başına gelen muhtemelen buydu, bir kase suya muhtaç şekilde, kanlı kuyruğunu yutuyordu. Bazı izleyiciler videoyu fazlasıyla rahatsız edici buldular. Ancak video yine de viral oldu ve izleyenleri hayrete düşürdü. Siz de videoyu aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Ancak görüntüler rahatsız edici olabilir.

Opel Experimental : Cesur ve Yalın  tasarım felsefesiyle   büyülüyor